Hoe kan ik Watch Streaming Video?

YouTube is een voorbeeld van streaming video. Streaming video is in wezen het downloaden als het wordt bekeken. De voortgangsbalk onderin het videoscherm wordt weergegeven in twee kleuren. De lichtere kleur geeft voortgang van het downloaden, terwijl de donkere kleur toont de verstreken afspeeltijd van de functie. U kunt afleveringen van cartoons of tv-programma's, of hele films te kijken, in streaming video.

instructies

1 Installeer een mediaspeler en flash player. Gebruik Windows Media Player, Real Player, Adobe Flash Player, Quicktime of andere media applicatie. Windows media player is al geïnstalleerd in veel Windows-besturingssystemen. Schakel de Windows speler door te klikken op de knop "Start", klik op "Configuratiescherm", vervolgens te klikken op het pictogram 'Add or Remove Programs "in Windows XP. (Klik op het pictogram "Programma's en onderdelen" in Windows 7 of Vista.) Klik vervolgens op het pictogram "Windows-onderdelen". Klik op een vinkje in het vak naast "Windows Media Player."

2 Meld u aan bij een website die streaming content biedt. Selecteer een video, en wacht even voor het te laden.

3 Pas de instellingen op de computer die nodig zijn om naar te kijken streaming video. Een dialoogvenster verschijnt met een bericht met vermelding van de noodzaak van een programma dat moet worden gedownload en geïnstalleerd of anderszins ingeschakeld, voordat een streaming video speelt. Volg deze instructies.

4 Klik op het scherm om de streaming video te stoppen zodra het begint te spelen. Wacht eens even om het downloaden te ver vooruit van het speelveld te krijgen. Dit voorkomt onderbrekingen wanneer u zo veel video hebt bekeken en gedownload.

5 Klik nogmaals op het scherm om te beginnen met het afspelen van de video en streaming video zonder vertraging.