Hoe te converteren naar Flash SolidWorks

SolidWorks is een professioneel CAD modellen die wordt gebruikt om modellen van machines, structuren en vele andere objecten. Terwijl u kunt draaien en een model te onderzoeken binnen SolidWorks, als je wilt iemand mogelijk te maken zonder het programma naar uw werk te bekijken, moet u het te converteren. De meest gebruikte toepassing voor het creƫren van online presentaties is Adobe Flash. Het krijgen van beelden van uw SolidWorks project uit het programma en in Flash is vrij eenvoudig.

instructies

1 Start SolidWorks en het model dat u wilt verzenden naar Flash te openen.

2 Selecteer de "CustomTools" in het menu en uit de opties kiezen voor "Custom opties." In het dialoogvenster, klikt u op het tabblad midden en kies "Conversie." Selecteer de "JPEG" -formaat.

3 Klik op "Add" in het volgende dialoogvenster, gebruik maken van de drop-down menu's om het bestand een naam en kies de locatie die u wilt opslaan. Klik op "OK" twee keer.

4 Ga naar de bovenste links en open "Druk van de Douane." Selecteer de afdruktaak die u zojuist hebt gemaakt en klik op "OK." De JPEG zal worden opgeslagen op de locatie die u hebt geselecteerd.

5 Start Adobe Flash. Klik op "ActionScript 3." Selecteer "File" in het menu en kies "Import." Van de opties, kiest u 'Importeren naar bibliotheek. " De JPEG uit SolidWorks verschijnt nu in de bibliotheek klaar voor gebruik.