Hoe maak je een toetsenbord driver installeren

Keyboard drivers zijn installatiebestanden die computers in staat te communiceren met uw toetsenbord. Wanneer u een nieuwe, geavanceerde toetsenbord te kopen, steek hem in niet alleen de truc doen; Uw computer moet de hoogte worden gebracht van het nieuwe apparaat. Dit is waar chauffeurs komen. Af en toe, keyboard drivers corrupt met veranderingen in het systeem en configuraties te worden, en de computer niet reageert wanneer u de knoppen in te drukken. In dat geval chauffeurs moeten opnieuw worden geïnstalleerd om de communicatie tussen de twee inrichtingen te verlengen.

instructies

1 Sluit het toetsenbord in de juiste poort van de computer. Het venster "Wizard Nieuwe hardware" wordt geopend wanneer de computer herkent het nieuwe apparaat.

2 Plaats de installatie-cd die bij het toetsenbord in het cd-rom-station, en klik op "Next" op de wizard hardware.

3 Selecteer "Installeer de software uit een lijst of een specifieke locatie, en klik op 'Volgende'. Klik op" Browse "en selecteer de CD-ROM drive met uw installatieschijf. Klik op" OK ".

4 Klik op "Next" om de drivers automatisch installeren vanaf de select disc. Wanneer het proces is voltooid, wordt een bericht pop-up te zeggen uw toestel is geïnstalleerd en klaar voor gebruik.