Welke informatie kan worden gedeeld via een Wi-Fi-signaal?

Welke informatie kan worden gedeeld via een Wi-Fi-signaal?


Wi-Fi-technologie krijgt u toegang tot het internet vanaf een externe verbinding, waardoor u de mogelijkheid om veel verschillende soorten informatie te delen. Met behulp van een Wi-Fi-verbinding is een gemeenschappelijk optreden voor iedereen, van mensen uit het bedrijfsleven tot tieners, hoewel de twee groepen Wi-Fi kan gebruiken om duidelijk verschillende redenen. De voornaamste voordeel van Wi-Fi is dat het gebruik van internet draagbaar.

internet

Wi-Fi-gebruik wordt vooral geassocieerd met het verbinden met het internet via een draadloos signaal. Met een computer (meestal een laptop), kunt u verbinding maken met een Wi-Fi "hot spot" en het gebruik van het internet, waar u kunt verzenden en ontvangen elk type informatie, waaronder e-mails, surfen op het internet, downloaden van muziek en video's bekijken. U kunt ook verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk met een apparaat zoals een iPod touch of een tablet.

gaming

Video gaming systemen zoals de PlayStation 3 gebruik van Wi-Fi-technologie om gamers aan te sluiten op een gaming-netwerk. Op die manier kunnen gamers concurreren tegen andere spelers uit de hele wereld, zonder dat hard-wired in een netwerk. Zo kunt u online te spelen in een gebied dat een Wi-Fi-hotspot kenmerkt.

het drukken

Als je ervaring hebt met een netwerk, kunt u het opzetten van een netwerk die u toelaat om bestanden te verzenden naar een externe printer via een Wi-Fi-netwerk. Niet elke printer zal werken voor dit doel; je nodig hebt om een ​​printer met Wi-Fi-mogelijkheden te kopen. Echter, dit soort setup is ideaal als u meerdere computers in uw huis, en willen niet een aantal printers te kopen. Bijvoorbeeld, kon u een printer te plaatsen in een gemeenschappelijke ruimte van de woning en koppelen elke computer om deze via een Wi-Fi-verbinding.

Hot Spots

Met behulp van een Wi-Fi-verbinding is afhankelijk van de beschikbaarheid van een Wi-Fi-hotspot, dat is een router die een draadloos signaal. Deze routers zijn gemeenschappelijk in huizen, maar ook vaak in locaties zoals coffeeshops, scholen, bibliotheken en hotels. In het geval van een coffeeshop, bijvoorbeeld een gast kan een laptop gebruiken om verbinding te maken met de winkel Wi-Fi-netwerk om te werken terwijl het drinken van haar koffie.