Hoe te controleren PayPal Met een prepaid credit card

Hoe te controleren PayPal Met een prepaid credit card


Je kunt een PayPal-rekening met een prepaid credit card, zolang je meer dan $ 1,95 in uw account te controleren. Sommige prepaid credit cards bieden ook directe storting zodat u geld van uw PayPal-rekening naar uw prepaid credit card te sturen. Met de prepaid credit card optie, hoeft u zich geen zorgen te maken over ver boven uw krediet als u alleen kunt uitgeven wat je beschikbaar op de rekening hebben.

instructies

1 Start uw webbrowser en navigeer naar paypal.com

2 Klik op "Sign Up." Typ uw contactgegevens wanneer daarom wordt gevraagd en klik op "Mijn Account."

3 U kunt kiezen uit het openen van een "Persoonlijk" of "Premier" account. Met een "Premier" account kunt u het opzetten van "Abonnement" koppelingen als u een dienst te verkopen en wil je PayPal aanbieden als een betaalmethode voor uw abonnees.

4 Klik op "Aan de slag" en klik op "Profiel." Klik op 'toevoegen of bewerken Credit Card, "" Card. "

5 Typ uw prepaid credit card informatie op de verstrekte gebieden. Klik op "Link en Bevestig Mijn Kaart," "Ga door." Paypal zal $ 1,95 in rekening brengen om uw kaart en een viercijferige code om te controleren of deze beschikbaar is voor gebruik.

6 Klik op "Profile", "Credit / Debit Cards." Klik op "Link en Bevestig Mijn kaart." Typ in de viercijferige code Paypal. Klik op 'Verzenden'.