How to Get Full Sized Pictures Van Facebook

Voor alle waarmee Facebook je - spelletjes spelen, chatten met vrienden, evenementen organiseren en delen banden en video's, tussen duizenden andere dingen - het is niet de opties voor het uploaden en delen van foto's die een speciale foto website zouden kunnen hebben. U kunt uploaden en downloaden van foto's en tag je vrienden in deze foto's, maar je hoeft niet veel controle over fotoformaten. Dit geldt met name voor foto's die niet behoren tot je.

instructies

1 Log in op Facebook en klik op de link "Foto's" aan de linkerkant van het scherm. Dit toont alle foto's van je vrienden 'in het hoofdpaneel en toont u een paar meer opties aan de zijkant, met inbegrip van uw foto's (of "Mijn Uploads") en de recente albums van je vrienden. Om een ​​hoge-resolutie foto's, die later zal toelaten om ze te downloaden toe te voegen, moet je een nieuw album te uploaden.

2 Klik op "Foto's uploaden" om de Facebook-foto-uploader te openen en klik op 'Foto's selecteren "om te beginnen met het kiezen van de foto's die u wilt uploaden. U kunt vast te houden "CTRL" als u klikt om meerdere bestanden te selecteren. Wanneer u klaar bent met de geselecteerde foto's, klik op "Open" om door te gaan naar de volgende stap in de upload-proces.

3 Typ een naam voor het album en tag de foto's met een locatie indien gewenst. Naast kwaliteit, kies dan "met hoge resolutie." Deze instelling, zoals Facebook vertelt u, kopieën van hoge-resolutie foto's naar uw online album en kan tot 10 keer langer mee dan de gewone foto-update. Klik op "Create Album" om een ​​nieuw album te maken met een hoge-resolutie kopie van uw foto. Na het uploaden is voltooid, voegt u meer foto's aan het album door te klikken op "Foto's toevoegen" aan de top en dan het herhalen van deze stap.

4 Deel de link naar uw album met je vrienden en netwerken, of specifieke individuen van uw keuze. Wanneer uw vrienden een foto met een hoge resolutie bron bekijken, zullen ze een andere download link dan bij het bekijken van een standaard-resolutie foto te hebben. Ze kunnen "Download High Res" klikken om de originele, niet-gecomprimeerde foto te downloaden.

Hints

  • Om een ​​hoge-resolutie beelden van albums van je vrienden 'te downloaden, je vrienden moeten geupload hoge-resolutie foto's te hebben. Je kan niet downloaden van een hoge-resolutie versie als het niet bestaat. U kunt uw vrienden vragen om hetzelfde uploadproces gebruiken als u of stuur ze een privé-bericht en vraag hen om de oorspronkelijke afbeelding e-mail je.