Hoe kan ik een laptop aansluiten op een tv & Show Foto's op de TV

Hoe kan ik een laptop aansluiten op een tv & Show Foto's op de TV


Digitale camera's maken het voor u gemakkelijk om je foto's te delen met vrienden en familie. Als je een laptop computer, kunt u uw vrienden en familie foto's direct op het scherm te tonen. Echter, kan dit scherm klein en het beperken als je probeert om je foto's te delen met een grote groep mensen. Wilt u digitale foto's te bekijken op een groter scherm kunt u uw laptop aan te sluiten op uw TV.

instructies

1 Sluit de video-kabel aan op uw laptop computer. Je moet eerst te bepalen welke video kabel die u nodig hebt om te gebruiken. Als uw laptop heeft een HDMI-poort, een HDMI-kabel, omdat dit biedt u de hoogste kwaliteit van de verbinding. Als je computer beschikt over een S-Video-poort, gebruikt u een S-Video naar RCA-kabel. De kwaliteit van de S-Video is niet zo duidelijk als HDMI, maar het is beter dan VGA. Als uw laptop heeft een VGA-poort, gebruik maken van een VGA-naar-RCA-kabel.

2 Steek het andere uiteinde van de videokabel in de video-ingang van uw TV. Deze poort is te vinden aan de zijkanten en de achterkant van uw TV. Soms zal een TV RCA ingangen aan de voorzijde van de TV ook. Noteer of neem een ​​mentale notitie van de input naam die u uw laptop hebt aangesloten.

3 Verander de ingang van uw TV naar de ingang die u hebt uw computer in aangesloten. Druk op de "TV / video", "Input" of "knop Source" op uw afstandsbediening om de ingangsbron te wijzigen.

4 Activeer de video-uitgang bron op uw laptop computer. De meeste laptops hebben sneltoetsen die u in staat om dit te doen. Druk op de "FN" en "LCD / CRT" toetsen op het toetsenbord. De "LCD / CRT" knop is een van de "Function" toetsen aan de bovenkant van het toetsenbord.

5 Open uw digitale foto's op uw computer. Je bent nu in staat om foto's van uw laptop bekijken op uw TV.