Proces van het Recycling Printers

Printers live een levensduur met inachtneming van de drukkerij behoeften van de consument. Echter, er komt een dag waarop de consument besluit om de printer te upgraden of de printer weggooien omdat hij niet meer optimaal functioneren. Het is niet toegestaan ​​door de wet aan de printer uit te gooien met de rest van het afval, zodat de printer moet worden gerecycled door te sturen naar een recycling bedrijf voor de juiste afvoer. Op dit punt gaat de printer via een proces dat bepaalt of deze nog gebruiksduur gehele object. Zo niet, het bedrijf bergt de onderdelen voor gebruik in nieuwe producten. Dit proces hergebruikt niet alleen geen bruikbare deel in de oude printer, dat bespaart geld bij de productie van nieuwe producten.

Recycle Functioneren Printers

Het eerste wat de recycling bedrijf doet is gescheiden van de printers naar functie, leeftijd en andere criteria. Als er een printer is nog steeds functioneert, wordt het naar opknappen bedrijven. Het opknappen bedrijf geeft de printer een face-lift, lost elke kleine foutjes, en plaatst de printer te koop als een gerenoveerd printer. Een andere optie die de recycling bedrijf kan gebruiken is om de bruikbare printer aan een goed doel geven. Als de printer niet meer werkt, de recycling bedrijf bestemt het voor demontage.

demontage

Werknemers uit elkaar halen van de printers en sorteer ze in hun samenstellende delen. Ze sorteren kabels, draden, plastic en metalen in afzonderlijke secties met de hand en zorgen dat er geen lekkage van inkt of andere verontreinigende stoffen. Het bedrijf stuurt de plastic en metalen smelterijen. De smelterijen smelten de stukken om nieuwe plastic of metalen onderdelen te maken in nieuwe producten. De recyclage-installatie stuurt de draden, kabels en andere delen van de respectieve bedrijven die de onderdelen te herstellen voor gebruik in nieuwe producten.

Nasleep

Nadat het bedrijf opnieuw toewijst de printer delen naar hun respectievelijke plaatsen, de recycling bedrijf geeft een certificaat aan het bedrijf of de persoon die de printer, waarin staat precies hoe de printer werd gerecycleerd en waar de afzonderlijke onderdelen werden gestuurd verstrekt. Het bedrijf stelt of ze gebruikt gesloten lus recycling, wat betekent dat ze gevonden milieuvriendelijke manieren om alle onderdelen opnieuw te gebruiken op een bepaalde manier. Dit is de maximale behandeling van recycling en maakt het verzamelen van alle onderdelen andere manier voor toekomstig gebruik. Als de recycling bedrijf moest delen van de printer te verwijderen, al gezegd dat ze dit op het certificaat en zorgen voor de details.