Hoe maak je een Word-document naar PDF Transform

Hoe maak je een Word-document naar PDF Transform


Portable Document Format (PDF) is een universele standaard formaat voor een vele soorten elektronische documenten, inclusief cv's, brochures en e-books. Een PDF behoudt alle inhoud en opmaak van het originele document en kan niet gemakkelijk worden veranderd door andere kijkers. U kunt de meeste bestandsformaten direct omzetten naar PDF, waarmee u te maken en een document opmaken vóór de afronding van het als een PDF. Verschillende opties bestaan ​​voor het creëren van een PDF van een Word-document, waarvan sommige geen speciale software nodig.

instructies

In Word 2007 of 2010

1 Open een Word-document dat u wilt omzetten naar PDF.

2 Klik op de "Microsoft Office-knop," en vervolgens "Opslaan als" en vervolgens "PDF of XPS" in Word 2007. Klik op het tabblad "File", dan "Opslaan als" in Word 2010.

3 Selecteer "PDF" in de lijst "Opslaan als type". Voer een bestandsnaam voor de PDF en selecteer een doelmap.

4 Klik op "Open bestand na de publicatie van" als je wilt om het onmiddellijk te bekijken. Naast 'Optimaliseren voor, "selecteert u de gewenste afdrukkwaliteit.

5 Klik op 'Publiceren' (Word 2007) of "Save" (Word 2010).

in Acrobat

6 Open Adobe Acrobat.

7 Klik op het menu "Bestand". Selecteer "Create PDF" en vervolgens "Uit bestand."

8 Blader door uw bestanden en selecteer het Word-document dat u wilt converteren. Klik op "Open" om het bestand om te zetten in PDF en open het.

9 Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan." Kies een bestandsnaam en bestemming map voor de PDF. Klik op 'Opslaan'.

Online

10 Open een webbrowser. Bezoek gratis PDF-creator PDF Converter. Klik op "Browse" om een ​​Word-document uploaden vanaf uw computer. Vul uw e-mailadres in en klik op 'bestanden aan e-mail. " Klik op "Convert uw bestand." De geconverteerde PDF zullen via e-mail naar u worden verzonden. Open de e-mail en het downloaden van de bijlage.

11 Ga naar Doc2PDF conversie website PDF Online's. Klik op "Browse" om een ​​Word-document van uw computer te selecteren. Voer een output bestandsnaam voor de PDF. Vul uw e-mailadres in en klik op "Converteren naar PDF." Open uw e-mailaccount om het PDF-bestand als e-mailbijlage te ontvangen. Download de PDF op uw bureaublad.

12 Ga naar Zamzar, een gratis online bestand conversie site waarmee je veel verschillende soorten omzetten van bestandsformaten. Klik op "Browse" om een ​​Word-document van uw computer te selecteren. Klik op de "Convert-bestand naar" menu. Selecteer "pdf" vermeld onder "Doc formats." Vul uw e-mailadres in en klik op 'Convert. " Open uw e-mail naar de geconverteerde PDF ontvangen. Download de gehechtheid aan uw bureaublad.