Wat is de bestandsextensie woordenlijst?

De bestandsextensie woordenlijst is een uitgebreide database van alle bestandsextensies en hun betekenis. Bijvoorbeeld, als u de bestandsextensie woordenlijst voor wat het EXE-bestand extensie betekent zoeken, het zal draaien met als gevolg dat EXE staat voor uitvoerbare, en verwijst naar alle bestanden die kunnen worden uitgevoerd op een computersysteem met de juiste besturingssysteem.

Wat is de bestandsextensie woordenlijst?

De bestandsextensie woordenlijst is eigenlijk wat de naam doet vermoeden. Het houdt record van bestandsextensies en hun betekenis, net als de meeste woordenlijsten administratie bijhouden van woorden en wat ze betekenen.

Wat is een bestandsextensie?

Een bestand moet zo worden geïdentificeerd, behalve door gewoon de naam. Het identificeert bestanden op een manier waarop hun respectieve programma's kunnen ze te openen.

Waarom zijn bestandsextensies belangrijk?

De meeste programma's gebruiken bestandsextensies om te weten welke bestanden de hunne te openen zijn, en welke deel uitmaken van een ander programma. De meeste besturingssystemen gebruiken bestandsextensies om te bepalen welk programma om ze te openen met een automatisch, zodat u niet hoeft om het programma te openen voordat het openen van het bestand uit het. Als u een ".txt" bestand te openen in elke versie van Windows, zal het besturingssysteem direct herkennen en open het bestand met Kladblok.

Bestandsextensies Niet in woordenlijst

Als u op zoek bent naar een bestandsextensie en de woordenlijst wordt niet laten zien, kun je niet nog gewoon pech. De woordenlijst is een middel om te worden gecontacteerd in het geval bestandsextensies niet te zien in de repository. Het kan worden benaderd via de link Neem contact met ons op de bodem rechterbovenhoek van de pagina.

Hoe kan ik de bestandsextensie Glossary gebruiken?

Gebruik de woordenlijst is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de eerste letter van de bestandsextensie u op zoek bent naar (de ene direct na de stip op de extensie) en, als de resultaten niet laten zien op de eerste pagina, enkele van de andere pagina's voor de uitbreiding.