Advies over het kopen van een nieuwe iMac

Advies over het kopen van een nieuwe iMac


Apple's introductie van de iMac-lijn in 1998 betekende een keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf. De onhandige beige plastic gevallen gebruikt met Macintosh-computers tot op dit moment werden vervangen door gestroomlijnde gevallen in heldere, aansprekende kleuren. Sinds die tijd heeft de iMac-lijn innovatieve ontwerpen in combinatie met krachtige computers geproduceerd. Om ervoor te zorgen u de juiste iMac te kopen op het juiste moment en de juiste prijs, zijn er verschillende dingen om rekening te houden.

Wanneer te kopen

Apple werkt de iMac-lijn op een regelmatige basis. Updates komen op een gemiddelde van 221 dagen, volgens de Mac Buyers Guide op MacRumors. Je moet erop gericht zijn het kopen van je iMac in het begin van de productcyclus, toen Apple heeft zojuist een nieuwe regel. Vermijd het maken van een iMac kopen aan het einde van het product cyclus is het altijd beter om een ​​paar maanden te wachten voor het nieuwe model te komen. Apple neigt iMac prijzen hetzelfde met updates te houden, terwijl de nieuwe modellen hebben verbeterde eigenschappen, snelheid en geheugen.

Brick-and-mortar of Online Store

Denk aan je opties in termen van waar u uw iMac aan te schaffen. De aanschaf van een Apple Store of een erkende reseller betekent dat je meestal brengt de iMac thuis op dezelfde dag. De aankoop van online kan het langer duren als gevolg van de scheepvaart. Echter, als u het toevoegen van extra functies om uw iMac, zoals een toegenomen grootte harde schijf of extra random access memory (RAM), moet u bestellen bij de online winkel.

Scherm grootte

In oktober 2009, Apple heeft de iMac verkrijgbaar met een 21-inch of 27-inch breedbeeldscherm. Bij het bepalen van de grootte van het scherm geschikt voor u, rekening houden met de ruimte die u zal worden met behulp van de computer en hoe je zal worden met behulp van de computer. Personen die zal worden met behulp van een iMac voor werk doeleinden zullen profiteren van een groter scherm. Ook als u van plan bent om uw computer te gebruiken voor het weergeven van films en andere media een groter scherm kan de voorkeur. Echter, de 27-inch iMac is zeer groot, en kunnen niet goed passen in kleinere ruimtes.

Configuratie

De iMac-lijn is verkrijgbaar in vier configuraties variërend van lagere eind aan hogere einde. Bepaal welke configuratie bij u past door te denken over uw computer raadplegen. De snelheid van de computer, de hoeveelheid RAM en de grootte van de harde schijf al verbeteren de duurdere configuraties.

Speciale aanbiedingen

Voordat u een nieuwe iMac te kopen, onderzoek om te zien of er sprake is van speciale aanbiedingen kunt u profiteren van nemen wanneer u uw aankoop. PCPrices bevat een regelmatig bijgewerkte lijst van de prijzen worden aangeboden door Apple en Apple resellers alsmede eventuele speciale aanbiedingen die van toepassing kunnen zijn op uw aankoop.