Hoe kan ik MP3-bestanden te bewerken Met VLC Media Player

Hoewel VLC Media Player - een gratis multimedia speler en converter downloaden van Videolan.org - wordt niet vaak gebruikt als een audio- of video-editor, kunt u het uitvoeren van eenvoudige bewerkingen technieken zoals het trimmen van de voor- en achterkant van een MP3-bestand, passen equalizer-instellingen om het gewenste geluid te bereiken en zet uw MP3 naar een ander formaat met behulp van de functie VLC's "Streaming / exporteren Wizard". Het bedrijf raadt u downloaden van de nieuwste versie van VLC Media Player om toegang tot de meest up-to-date features.

instructies

1 Open uw webbrowser en bezoek Videolan.org. Klik op de "Download VLC" knop om de laatste versie van VLC Media Player te downloaden naar uw computer. Dubbelklik op het EXE of ZIP-pakket en dearchiveert de inhoud van het programma. Volg de instructies op het scherm om VLC te installeren op uw harde schijf. Accepteer de gebruiksvoorwaarden van de software om de installatie te voltooien en start VLC.

2 equalizerinstellingen van uw MP3 bewerken door "Instellingen" en te klikken op "Extended GUI." Druk op de tab "Equalizer" op "Enable" en sleep de verschillende bars frequentie omhoog of omlaag, afhankelijk van uw behoeften. Bijvoorbeeld, als je minder bas of lagere frequenties wilt in uw audio, probeer dan het trekken van de "60Hz" of "170Hz" bars beneden. Merk op dat de lagere frequenties overeenkomen met de balken aan de linkerkant en hogere frequenties naar rechts, dus als u minder hoge frequenties wilt in je output, zou je de bars aan de rechterkant te verlagen. U kunt ook klikken op de tab "Audio" aan de bovenkant van het scherm, houd je muis over de pijl "Equalizer" en selecteer een preset - zoals Pop, Party, Reggae - om te controleren op verschillende output opties.

3 Klik op het tabblad "Media" in het hoofdmenu VLC's wanneer u klaar bent met je Equalizer instellingen en selecteer "Streaming / exporteren Wizard." Druk op de "Transcode / Save to File" knop zodat een vinkje en klik op 'Volgende'.

4 Klik op de "Selecteer een Stream" knop en druk op "Kies ..." Zoek uw harde schijf via het pop-up venster voor uw input MP3-bestand. Markeer uw MP3 en klik op "Open" om terug te keren naar het menu "Streaming / Transcoderen Wizard".

5 Druk op de knop "Enable" in de "Partial Extract 'veld aan de onderkant van het scherm. Voer handmatig de seconden die u in uw MP3-bestand in het "Van" en "To" velden. Dit moet gebeuren in eenheden van seconden. Bijvoorbeeld, als u uw audio wilde een minuut en vijftien seconden in, voer "75.00" in het veld "Van" te starten. Als u wilt dat uw audio te eindigen op drie minuten en vijftien seconden, voer "195.00" in het veld "Aan". Klik op "Next" als u klaar bent.

6 Klik op de "Transcode Audio" knop als u wilt uw audio te converteren naar een ander formaat en selecteer een audio-uitgang optie uit het "Codec" drop-down box. Klik op 'Volgende'. Als u niet wilt dat uw bestand te converteren, kunt u "Next" klikt, zonder het kiezen van eventuele opties.

7 Kies een "Encapsulation Format" uit opties VLC's, afhankelijk van hoe u wilt dat uw bestand gecodeerd en de optie vorige "Transcode Audio" u hebt gekozen; Zie Tips. Klik op 'Volgende'.

8 Druk op de "Kiezen ..." knop om een ​​locatie op te slaan op uw harde schijf te selecteren. Druk op "OK" of "Opslaan" om terug te keren naar de "Streaming / Transcoderen Wizard." Klik op "Next" om een ​​overzicht scherm te bekijken voor uw output. Druk op "Back" om eventuele wijzigingen in uw bestand of "Finish" te maken om op te slaan en uw audio te converteren.

Hints

  • Als je alleen wilt uw MP3 Equalizer instellingen op te slaan zonder conversie naar een ander formaat, mag u de standaard niet veranderen "Encapsulation Format." Bij het opslaan van uw audio naar uw computer door te klikken op "Choose ..." de bestandsextensie te verwijderen en te vervangen door MP3.