Hoe kan ik overschakelen naar Internet Explorer Van Firefox Wanneer standaardbrowser wordt veranderd?

Hoe kan ik overschakelen naar Internet Explorer Van Firefox Wanneer standaardbrowser wordt veranderd?


Als u per ongeluk of opzettelijk veranderd uw standaard webbrowser Mozilla Firefox en je weet niet hoe om het terug naar Internet Explorer schakelen, wees maar niet bang omdat het veranderen van de standaard webbrowser is niet een moeilijke taak. Meestal, wanneer u Internet Explorer openen wanneer het niet de standaard webbrowser, zal een pop-up venster te vertellen dat de standaard webbrowser is niet Internet Explorer en je vraagt ​​als je zou willen om het terug te veranderen. Echter, als dat popup niet verschijnt, andere methoden bestaan ​​om de standaard browser te veranderen.

instructies

1 Klik op het menu "Start". Vouw het "All Programs" lijst in het menu "Start" en open "Internet Explorer."

2 Klik op het tabblad 'Extra' in Internet Explorer. Toegang tot het "Internet Options" uit het menu "Extra". Open het tabblad 'Programma's'. Zoek de sectie "Default Web Browser", die in de buurt van de onderkant van het venster.

3 Klik op de knop met de tekst "Make Default" en klik vervolgens op de knop 'Toepassen'. Nu, klikt u op "OK" om af te sluiten van het raam. Internet Explorer is nu de standaard webbrowser.