Wat is een Sim Blender?

Wat is een Sim Blender?


Als u wilt Spice up your Sims 2 ervaring, installeer dan de Sim Blender. De Sim Blender is een modificatie pakket voor Sims 2 die u de macht om meer van je Sims 2 wereld te beheersen geeft. Voor het gebruik van Sim Blender, is het belangrijk om meer over het pakket te begrijpen.

Sim Blender minimale eisen

Voordat de Sim Blender Sims 2, is het belangrijk om de dieren uitbreiding (of hoger) bezitten. Het zal niet corrupt uw ​​spel als de voorwaarde niet is geïnstalleerd, maar u zult geen toegang tot de Sim Blender custom content hebben.

Sim Blender Installatie

Download de "Sim Blender.zip" bestand van Simbology en pak het op elke locatie. Maak een "My Documents \ EA Games \ De Sims 2 \ Downloads" map als het nog niet bestaat, en kopieer de "Sim Blender.package" file in.

Inschakelen Custom Content

Om de Sim Blender mogelijk te maken, start Sims 2 en klik op de knop 'Opties', die verschijnt als een radertje icoon. Klik op "On" onder Catalogi display Custom Content. Als u later uitbreidingen zoals Nightlife en klik op 'Off' onder display Custom Content Dialog bij het opstarten. Dit zal een waarschuwing scherm tijdens het opstarten uit te schakelen. Herstart het spel.

Nieuwe Sims Functionaliteit

De Sim Blender ondersteunt een aantal in-game functionaliteit. Zwangerschap mods omvatten versnellen of vertragen van uw zwangerschap. U kunt uzelf ouder of jonger te maken en elke Sim uw kleinkind of kind met een simpele tik van de muis. Je kunt zelfs plastische chirurgie, verwijderen van ongewenste acne of krijgen een bruine kleur.