Stap-voor-stap instructies over hoe Set Up een Windows Vista InternetverbindingMet behulp van een computer zonder internetverbinding ernstig beperken in het online tijdperk. De toegang tot het internet opent een wereld van online informatie, entertainment en communicatie. Om verbinding met het internet, moet u zich eerst aanmelden bij een internet service provider. De ISP zal de nodige aan te sluiten op de computer met het internet apparatuur te sturen. Dit is meestal een high-speed breedband modem die ofwel wordt aangesloten op uw computer of koppelingen om het via Wi-Fi. Zodra u de instructies van de ISP's hebben gevolgd om het opzetten van de modem verbinding met het internet met Windows Vista is eenvoudig.

instructies

1 Schakel de computer. Als u een bekabelde verbinding, ervoor te zorgen dat de Ethernet-kabel goed is aangesloten op de computer en de router.

2 Klik op "Start" op de werkbalk aan de onderkant van het bureaublad. Selecteer "Configuratiescherm", gevolgd door "Netwerk en internet."

3 Klik op "Networking and Sharing Center 'en vervolgens op' Een verbinding of netwerk."

4 Klik op "Verbinding maken met het internet." Kies het type verbinding je hebt, voer dan de gebruikersnaam en het wachtwoord dat bij uw internetprovider u gezonden, indien nodig. Voer een naam voor de verbinding en klik op "Connect".

5 Controleer de Internet-verbinding door de lancering van de webbrowser van het bureaublad scherm.

Hints

  • Als je eenmaal hebt het opzetten van de internetverbinding, gebruik maken van de door de ISP verstrekte informatie aan e-mail en andere online diensten te configureren.