Hoe de Lexmark Z600 Series printer te installeren

Als u een Lexmark Z600 kleurenprinter te kopen, de juiste installatie is het belangrijk om goed te zorgen dat de printer functies. U kunt uw Z600 printer zonder de noodzaak van een computer technicus of een dure installatie kosten. De Z600 omvat zowel zwart en kleur inkt cartridges, zodat u direct printen zodra de installatie is voltooid.

instructies

1 Steek de stekker in het stopcontact. Steek de voeding in de uitlaatruimte aan de achterkant van de printer. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in het stopcontact.

2 Til de papierinvoerlade. Druk op de "Power" knop op de printer. Trek de beschermende tape van de twee inktpatronen. Raak de contacten aan de onderzijde van de cartridge. Open de kap van de printer aan de inktcartridgehouder bloot te leggen.

3 Plaats de inktpatronen in de drager met de contactpunten naar beneden. Druk op de cartridges helemaal in de drager en klik de klep gesloten om het te beveiligen. Sluit de klep van de printer.

4 Plaats papier in de invoerlade aan de bovenkant van de printer. Stel de papiergeleider indien nodig. Vouw de papieruitvoerlade in de voorkant van de printer. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort van de printer en steek het andere uiteinde in een vrije USB-poort op de computer.

5 Klik op "Annuleren" in de "Nieuwe hardware gevonden" dialoogvenster als deze verschijnt. Plaats de software-cd die bij de printer in het cd-rom-drive van uw computer wordt geleverd. Volg de software vraagt ​​om de drivers en software te installeren.