Hoe te installeren Media Center Extender

De Windows Media Center Extender is een applicatie die verbinding maakt met een Xbox 360 video game console, zodat u video-inhoud van uw computer op uw televisie kunt bekijken. Om de Media Center Extender installeren, moet u de Windows Media Center toepassing op uw computer geïnstalleerd en de Xbox 360 moet worden aangesloten op uw computer. Zodra het programma is geïnstalleerd, kunt u alle inhoud die is opgeslagen op uw Windows Media Center met je Xbox 360 te selecteren.

instructies

1 Zet uw computer met Windows Media Center. Schakel uw Xbox 360 en sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van de Xbox 360-console.

2 Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op een Ethernet-poort van de computer. Je bent computer herkent automatisch dat vervolgens verbinding tot stand is gebracht.

3 Open de Windows Media Center toepassing op uw computer en de "Welkom bij Windows Media Center Extender Setup" scherm. Klik op de knop "Volgende".

4 Ga terug naar je Xbox 360 en gebruik je controller om de optie 'My Xbox "te selecteren. Selecteer de optie "Windows Media Center" en vervolgens een 8-cijferige sleutel zal worden gepresenteerd. Noteer dit nummer.

5 Voer het 8-cijferige sleutel op de "Geef de Setup Key" scherm van de Extender Setup op uw computer. Klik op de knop "Volgende".

6 Klik op de firewall-instellingen die u wilt gebruiken en klik op de knop "Volgende". Klik op de "Finish" knop en vervolgens Windows Media Extender wordt geïnstalleerd.