Hoe kan ik een Dell E1705 Keyboard Diagnose

De Dell Inspiron E1705 heeft een interne hardware probleemoplosser genaamd Dell Diagnostics. Als je problemen hebt met interne toetsenbord van de notebook, hardlopen Dell Diagnostics is de beste optie om het probleem op te sporen. Als het toetsenbord niet door de Dell Diagnostics-test, zal het programma een foutcode weer te geven en zorgen voor een oplossing voor het probleem op te lossen. Als het toetsenbord passeert de diagnostische test, controleer dan de toetsenbord zelf vuil of vloeistof, die de prestaties van het apparaat kan beïnvloeden.

instructies

1 Herstart de computer. Druk op "F12" wanneer het opstartscherm verschijnt. Gebruik de pendelknop om te gaan "Diagnostics." Druk op Enter."

2 Volg de stappen op het scherm om de Pre-Boot System Assessment voltooien. Druk op "Y" om door te gaan naar de volgende test als er een fout optreedt. Noteer de foutcodes die worden weergegeven en kijk omhoog een verklaring van de codes op de Dell Support.

3 Druk op een willekeurige toets wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op de optie 'Custom Test ". Dubbelklik op "Keyboard" naar een diagnostische test op het toetsenbord uit te voeren.

4 Volg de aanwijzingen op het scherm om de test te voltooien. U moet de computer om de diagnostische test te voltooien, als je nodig hebt om elke toets op de Dell E1705 om het toetsenbord te controleren op problemen.

5 Lees de resultaten om te achterhalen of er een probleem is met de Dell Inspiron E1705 toetsenbord. Controleer de foutcode op het Dell Support pagina voor een uitleg van de fout.

6 Schakel de computer en controleer residu onder de toetsdoppen. Om een ​​keycap te verwijderen, trekt u aan de ene kant van de toets tot een 'snap' hoort. Trek de andere rand van de sleutel uit het toetsenbord te verwijderen. Als er vuil of opgedroogde vloeistof onder de keycaps, het reinigen van de toetsenbord met een wattenstaafje gedept in alcohol.

7 Duw de keycap terug naar beneden op het toetsenbord om deze vastklikt.

Hints

  • Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen door een anti-virus op de computer te controleren op infecties, die ook keyboard gedrag kunnen beïnvloeden.