Hoe vindt u verborgen Nag schermen in Screensavers

Hoe vindt u verborgen Nag schermen in Screensavers


Verborgen nagschermen in geïnstalleerde screensavers kan irriterend zijn voor de gebruiker. Zodra de nagware in gebruik is, kan het een nag scherm op elk gewenst moment te presenteren. Om een ​​screensaver met verborgen nagschermen vinden, toe te passen elk van uw screensavers totdat u de nagware screensaver te vinden. Vervolgens kunt u omgaan met de nag scherm door ofwel het verwijderen van de screensaver of die voldoen aan de vraag van de nag scherm om de volledige versie screensaver kopen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van uw scherm. Klik op de optie "Control Panel".

2 Klik op het pictogram met de naam "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur," de optie "Persoonlijke instellingen" en klik op het icoon "Screen Saver".

3 Klik op het drop-down menu in de sectie "Screensaver" om een ​​lijst met beschikbare screensavers te bekijken. Klik op de "Preview" knop om een ​​voorbeeld van de screensaver bekijken en controleren om te zien of er nagschermen komen tijdens het bekijken van het. Controleer elke screensaver door een voorbeeld totdat u degene verzenden nagschermen vinden.

4 Verwijder de nagschermen door ofwel het verwijderen van de screensaver of voldoet aan de aanwijzing van de nag scherm. Om de screensaver te verwijderen, klikt u op de knop "Start" en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op het pictogram met de naam "Programma's" en selecteer de optie "Programma's en onderdelen". Blader door de lijst met programma's totdat u de naam van de screensaver met nagschermen lokaliseren. Klik erop en klik op de knop 'Verwijderen'.
Als alternatief, volg dan de nag scherm om zich te ontdoen van de nag scherm. Deze bestaat meestal uit te klikken op de link in de nag scherm naar een webpagina waar je betalingsgegevens kan invoeren bezoeken en koop de volledige versie van de screensaver.