Hoe te verwijderen PCI-kaarten

Hoe te verwijderen PCI-kaarten


Wanneer u uw computer wilt upgraden, een manier om te gaan over het is om een ​​deel van component kaarten die in uw moederbord worden ingevoegd vervangen. Deze PCI, PCIe en AGP kaarten normaal controle video, geluid of netwerkverbindingen voor de computer, en wanneer ze verouderd krijgen, ter vervanging van hen kan de prestaties van uw computer sterk verbeteren. Voordat u een nieuwe kaart kan toevoegen, moet je in staat zijn om de originele kaart eruit te komen.

instructies

1 Schakel de computer uit en verwijder alle kabels aan de achterkant van het. Noteer waar elke kabel is aangesloten, zodat je kunt krijgen alles terug goed in het stopcontact als u klaar bent.

2 Draai de computer op een tafel, zodat de achterkant naar u toe. Kantel de computer naar links en leg het op de linkerkant.

3 Verwijder de een of twee schroeven van de rechterkant, die nu aan de bovenzijde, aan de computer. Trek het zijpaneel terug, til het vervolgens uit de computer. Bepaalde computermodel kunnen anders openen, zoals bij een niveau aan de onderzijde van het zijpaneel of een knop op de bovenkant van de computer, maar de meeste computerbehuizingen openschuiven en worden vastgeschroefd.

4 Zoek de PCI-kaart die u wilt verwijderen. Als u over de computer staan, zullen de kaarten worden gevestigd in de rechterbenedenhoek.

5 Draai de kleine schroef waarmee de metalen plaat op het einde van de PCI-kaart aan de achterplaat van de computer houdt. Houd de schroef op een veilige plek, omdat je nodig hebt als je wilt naar een andere kaart in de sleuf later te installeren.

6 Houd de PCI-kaart door de twee bovenste hoeken. Trek hem recht uit het stopcontact. Als het niet netjes is coming out, schud de kaart heen en weer totdat het komt vrij.

Hints

  • Draai de stappen hier om een ​​nieuwe kaart te installeren, of slaat u de kaart installeren en achteruit de aanwijzingen op de computer aan te sluiten.
  • Raak een metalen voorwerp om uzelf te aarden voordat u werkt op uw computer. Statische elektriciteit kan uw computer componenten te vernietigen.