Hoe te kopiëren en plakken op Silverlite

Microsoft Silverlight maakt het mogelijk gebruikers te creëren en distribueren van media-applicaties voor bedrijven en particulieren door middel van computers, mobiele apparaten en websites. De "Kopiëren en plakken" kenmerken van een software bespaart de schepper tijd en moeite bij de overdracht van elementen van de ene locatie naar de andere. Silverlight laat de maker dezelfde flexibiliteit van het kopiëren en plakken van het klembord naar een deel van het project.

instructies

1 Klik met de linkermuisknop en markeer over de tekst die u wilt kopiëren. Druk op de "Control" en de toets "C" gelijktijdig naar de "Copy" functie te activeren. U kunt ook met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst en kies de optie "Copy" uit het drop-down menu.

2 Druk op de knop "Ja" eenmaal toestemming doos wordt gevraagd of u de tekst naar het klembord Silverlight kopiëren.

3 Klik op het klembord commando vak en typ "Clipboard.ContainsText ()" om de tekst op het klembord de inhoud die u wilt plakken controleren precies.

4 Klik met de linkermuisknop op het gebied waarin u uw tekst te plakken. Klik en houd de "Control" en "V" op uw toetsenbord of klik met de rechtermuisknop op het gebied dat u wilt plakken en selecteer de "Plakken" in het drop-down menu.