reddit Regels

Reddit.com kunnen gebruikers berichten links naar andere websites die ze voelen relevant zijn in een of andere manier zijn en moeten worden gedeeld met anderen. Gebruikers kunnen deze sites onder verschillende afzonderlijke delen, zoals Funny, Politiek, World News, Gaming bestand. Andere gebruikers kunnen dan bekijken de links en dan geef het een positieve of negatieve stem, of ervoor kiezen om helemaal niet te stemmen. Terwijl Reddit is een vrij open gemeenschap, moeten gebruikers zich houden aan een aantal regels.

Re-berichten Klachten en persoonlijke gegevens

Klaag niet over links die iemand anders heeft gepost opnieuw wordt geplaatst. In plaats daarvan, geef de link een negatieve stemming. Klagen over re-berichten ook de neiging om te verdunnen kwaliteit discussies over een post, zelfs als het eigenlijk een re-bericht. Ook niet uw persoonlijke gegevens of de persoonlijke gegevens van iemand anders op Reddit plaatsen. In plaats daarvan contact op met een beheerder.

Titel Wording

Vermijd het gebruik van het woord "breken" of woorden die aangeven dat er iets is een hot news artikel in uw titel. Reddit ziet dit als een manier om te vissen voor mensen om op uw link. In plaats daarvan moet de titel een zeer korte samenvatting van uw link die de lezer geeft een idee wat hij kan verwachten.

Bedelen voor Stemmen

Niet smeken om mensen om te stemmen voor je bericht in een poging om het te verhogen naar een hogere ranking, zodat meer mensen zullen het zien. Ook niet smeken om mensen om te stemmen voor uw link op Reddit via Twitter, Facebook of een ander sociaal netwerk. Als alternatief, niet stemmen voor de koppeling van iemand als hij je vraagt ​​als je het niet bevalt.

Be Open-Minded

Geef niet op een link van een negatieve stemming, alleen maar omdat de link niet overeen met uw mening. Overwegen om een ​​koppeling van een positieve stemming als het beschikt over een advies dat is origineel en intrigerend. Als alternatief, geef niet op een link van een negatieve stemming, omdat het u of iets dat je betrokken bent met kritiek. Reserveer negatieve stemmen voor een link die niet materiële en brengt geen niets aan de algemene discussie. Houd hier rekening mee bij het maken van opmerkingen ook. Vermijd het plaatsen van reacties die niet aan de discussie.