Hoe maak je een screenshot kopiëren

Hoe maak je een screenshot kopiëren


Het nemen van een screenshot van wat er op je scherm kan nuttig zijn voor het diagnosticeren van problemen met de computer of gewoon opslaan van een afbeelding die u op het internet hebt gevonden te zijn. Zowel Windows en Mac-computers te maken en het nemen van het kopiëren van een screenshot een gemakkelijke taak die slechts een paar toetsaanslagen nodig te volbrengen. Na het screenshot wordt gekopieerd, kan het dan worden geplakt in andere programma's en gemanipuleerd als dat nodig is.

instructies

Windows Machine

1 Navigeer naar de pagina die u wilt kopiëren. Als je wilt om een ​​screenshot van een fout in het programma te maken, opnieuw te maken van het probleem in het programma om de foutmelding op het scherm te zetten.

2 Druk op de "PrtSc" knop aan de bovenkant van het toetsenbord. Dit zal zich hetzij boven of naast de toets "F".

3 Open een programma op uw computer die beeldmanipulatie mogelijk maakt. Dit kan Microsoft Paint, Photo Editor of de grafische programma van uw keuze, zoals Print Shop Pro zijn.

4 Klik op "Edit" binnen het programma en kies de optie "Plakken". De screenshot laadt vervolgens in het programma.

5 Sla de afbeelding om de bestandsindeling die u kiest.

Mac Machine

6 Druk en houd de "Command", "Shift" en "3 sleutels" op hetzelfde moment. De Command-toets is ook wel aangeduid als de sleutel "Apple". Hierdoor wordt het hele scherm te kopiëren en plaats een kopie van het scherm op uw bureaublad als een PNG-bestand.

7 Klik op het bureaublad icoon voor de .png bestand. Dit zal de afbeelding te openen in je grafische programma.

8 Manipuleren en sla het bestand op in het formaat van uw keuze.

Hints

  • Op een Windows-computer, kunt u ook plak de schermafbeelding in Word of andere programma's die graphics mogelijk maken, indien gewenst.
  • Als u alleen het beeld van het huidige venster te kopiëren, druk op de "Alt" op hetzelfde moment als de toets "PrtSc".