Basic Computer Maintenance

Computer reparatie winkels u graag in rekening brengen om te helpen de snelheid van uw computer. Terwijl het nemen van uw computer naar een specialist kan nodig zijn in tijden, zou je in staat zijn om deze problemen op uw eigen te verhelpen. U hoeft niet een computer onderhoud mate oude programma's te verwijderen, het actualiseren van de degene die je gebruikt of vrij te maken van uw RAM-geheugen om de prestaties van de computer te verbeteren.

Verwijder oude programma's

Uw computer zal elk programma dat u op installeren te houden, of je het gebruikt of niet. Verwijder ongebruikte programma's vrij te maken harde schijf geheugen evenals RAM, omdat veel van deze programma's blijven draaien op de achtergrond. Als u een pc hebt, ga dan naar het Configuratiescherm en klik op het icoon "Add or Remove Programs". Sorteren door de dag laatst gebruikte of de dag geïnstalleerd. Voer het commando "Uninstall" voor die programma's die u niet meer gebruikt. Als u wilt vrijmaken meer harde schijf ruimte, dan kunt u een back-up songs en foto's op een disc.

Zodra je klaar bent met het verwijderen van oude programma's, klik op "Start" en ga naar "Accessoires" en "System Tools" (dit kan variëren door het besturingssysteem) en run "Disk Defragmenter." Dit zal alle oude bestand ruimtes van deze programma's waren ooit toegang tot te verwijderen. Zorg ervoor dat u sluit dan alle andere programma's die u gebruikt voordat fragmentatie.

RAM

Basic interne onderhoud omvat het verminderen van de last van uw RAM-geheugen. Omdat RAM is tijdelijk geheugen ten opzichte van de programma's die u uitvoert, kan te veel programma's tegelijk uitvoeren van de computer vertragen. De snelheid van uw computer door het eerste closing programma's die je niet nodig hebt lopen, zoals niet-gebruikte chatprogramma's of automatische updates die zich voordoen bij het opstarten. U kunt ook onnodige programma's op de achtergrond actief door naar uw task manager (meestal via een Controle-Alt-Delete combinatie op pc's) en te klikken op de tab "Processen" te vinden. Sorteer de programma's door hun "Commit" formaat en stoppen met degenen die u momenteel niet gebruikt.

updates

Besturingssysteem van uw computer en de belangrijkste programma's zullen regelmatig updates nodig hebben. Als u niet beschikt over de Automatische Update functies ingeschakeld, kan het nodig zijn om het handmatig zoeken te doen via de dienst de websites van uw besturingssysteem. Niet belangrijke updates zoals beveiligingspatches niet doet, kan u meer kwetsbaar voor virussen. Kijk voor het updaten van patches zoals "Service Pack" of "beveiligingspatch 'als u een Microsoft-besturingssysteem, zoals Vista. In de meeste gevallen moet je je computer opnieuw op te starten nadat ze zijn gedownload, dus sla alle huidige werk op en sluit alle programma's.