Trucs voor Photoshop CS1

Trucs voor Photoshop CS1


Bij Photoshop CS (Creative Suite) werd geïntroduceerd, was het een meer gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke werkruimte in vergelijking met de vorige versie van Photoshop 7. Het programma toegevoegd meer flexibiliteit in het zetwerk, werkruimte maatwerk en het gebruik van filters om het beeld te manipuleren. Het programma bevat ook functies waarmee u foto's eenvoudig te delen via Shutterfly.

Tekst op een pad

Photoshop CS was de eerste Photoshop-programma waarmee gebruikers tekst op een pad of in een vorm te zetten. Om dit te doen, eerst een pad met behulp van de pen, lijn of vorm gereedschappen te maken. Selecteer vervolgens het gereedschap Horizontale tekst. Als je de muisaanwijzer in de buurt van het pad, de statusbalk geeft aan dat de selectie zal typen op een pad.

shortcuts

Een andere truc om uw Photoshop CS werkdruk te stroomlijnen is om de sneltoetsen aan te passen. U kunt dit doen door te klikken op "Edit" en kiezen voor "Sneltoetsen." Kies "Vat" naar een standaard sneltoets grafiek te maken. U kunt de snelkoppelingen voor het palet menu's, gereedschappen en opdrachten aan uw voorkeuren aan te passen, met behulp van toetsaanslagen die zinvol zijn voor jou.

filter Gallery

U kunt interessante nieuwe effecten met behulp van de filter galerij geïntroduceerd met Photoshop CS te creëren. U kunt filters laag om uw afbeelding te zetten in een kunstwerk. De filters kunt u ook verlichting corrigeren, verwijdert kleurzwemen en warm of koel de foto.

Foto delen

U kunt uw foto's eenvoudig delen op Shutterfly met behulp van de "Online Services in Photoshop CS" -functie in het menu bestand. Hiermee kunt u foto's direct uploaden naar de Shutterfly website.