Hoe kan ik iedereen DM op Twitter?

Een directe boodschap, ook bekend als een DM, op ​​Twitter is een privé-bericht zichtbaar voor alleen de afzender en ontvanger. Terwijl u kunt slechts één DM tegelijk handmatig via de Twitter webinterface te sturen, sommige toepassingen geven u de mogelijkheid om dezelfde directe boodschap aan veel of alle van je followers te sturen in een keer. Twitter beperkt het aantal uitgaande directe berichten van een account tot 250 per dag, dus als je meer dan 250 volgers je nodig hebt om hen over een periode van dagen of weken DM.

instructies

1 Bezoek de TweetGuru MultiDM website TweetGuru.net om een ​​rechtstreeks bericht naar maximaal 12 ontvangers tegelijk. U kunt dit proces herhalen om dezelfde DM sturen aan je followers in sets van 12, tot aan de dagelijkse maximum van 250. De auteur van deze webservice nodigt u uit om hem te contacteren om speciale afspraken te maken om de boodschap van direct naar 250 volgelingen in een keer . Het gebruik van MultiDM is gratis.

2 Meld je aan voor de SocialOomph service bij SocialOomph.com tot directe berichten inplannen voor je followers. Je kunt niet sturen een 'broadcast DM "om al uw volgelingen, want Twitter beperkt je tot het sturen van 250 DMs per dag, maar je kunt een directe boodschap aan elk van je followers om uw berichten verspreid te blijven binnen deze limiet te plannen. U kunt zelfs plannen DMs op basis van elke volger tijdzone om de kans dat hij zal het tijdens de dag te ontvangen maximaliseren. Scheduling directe berichten via SocialOomph vereist aanmelden voor de betaalde "Professional" plan.

3 Download en installeer TweetAdder software van TweetAdder.com, die werkt op Windows, Mac en Linux besturingssystemen. U kunt uw eigen directe bericht op te stellen of schrijf een aantal verschillende berichten die TweetAdder zal kiezen willekeurig. Klik gewoon op "Start" en TweetAdder zal uw DM sturen naar elk van uw volgelingen, tot Twitter's 250 per dag te beperken. U kunt zelfs de volgorde opgeven waarin het DMs mensen, zoals messaging uw oudste volgelingen eerste. U moet een registratie licentie om TweetAdder gebruiken kopen.

Hints

  • Het versturen van generieke directe berichten naar al uw volgers wordt algemeen beschouwd als ongewenst op Twitter. Dit kan resulteren in een aantal van je followers unfollowing u en / of aangifte op spam op Twitter. Als uw account genoeg spam klachten ontvangt, kan Twitter opschorten of zelfs uw account te verwijderen.