How to Change Power Saving op een Laptop

Niemand houdt van zijn laptop te sterven op een cruciaal moment in zijn travels.Without ea stopcontact beschikbaar is, de werkdag is voorbij. Hoewel de batterij van uw laptop niet eeuwig kan duren, kunt u op zijn minst maximaliseren van zijn lading door Windows 7's energiebesparende instelling te wijzigen om de laptop of LCD-scherm om te slapen leggen .. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde hardware of effecten bij het rijden op het uitschakelen batterij aan de macht eisen van de laptop te minimaliseren.

instructies

1 Klik op de "Start" knop, typ "power-opties" en klik op "Power Options" uit de zoekresultaten.

2 Klik op de "Power Saver" plan en klik op de "Wijzig instellingen plan" koppeling, gelegen haar recht.

3 Klik op het drop-down menu's onder "Op accu" of "Plugged in" om de vertraging voordat het dimmen of uitschakelen van het beeldscherm of de invoering van de computer om te slapen te veranderen. U kunt ook klikken en sleep de schuifregelaar naast "Stel plannen helderheid" om de helderheid van het LCD-scherm te verminderen om minder stroom te verbruiken.

4 Klik op "Wijzig geavanceerde energie-instellingen" aan de onderkant van het venster "Energiebeheer".

5 Klik op de "+" naast elk apparaat dat u wenst aan te passen, zoals "Harde schijf" of "Desktop background-instellingen." Dit vergroot de keuze voor extra subcategorieƫn of component acties. Klik op de gemarkeerde actie naast "Op accu" of "Plugged in" om de actie te wijzigen. Als voorbeeld, kunt u ervoor kiezen om de achtergrond van het bureaublad van de diashow te pauzeren tijdens het draaien op de batterij. Klik op "OK" om het venster Geavanceerde energie-instellingen te sluiten.

6 Klik op 'Wijzigingen opslaan' om uw nieuwe energie-instellingen te accepteren.