Hoe kan ik ongewenste e-mails blokkeren

Junk e-mail (AKA "spam") is een feit van het leven veel mensen omgaan met op een dagelijkse basis. Bij de lancering van uw e-mailprogramma, kunt u vinden dat uw inbox wordt overspoeld met berichten van onbekende entiteiten proberen te verkopen producten, of zelfs scam je uit van privé-informatie die hen in staat stelt om uw identiteit te stelen. Hoewel spam-berichten zijn moeilijk te bestrijden, kunt u verschillende methoden gebruiken om effectief te bestrijden de rommel en houd deze verstopt raakt uw mailbox.

instructies

1 Bepaal wie u wilt uw e-mailadres te geven. U kunt zich aanmelden voor een online service, zoals een nieuwsbrief, maar dit kan ongewenste e-mail aanbiedingen te trekken indien de aanbieder een spam-overeenkomst in de plaats heeft. Kijk voor een "Privacy Policy", dat beschrijft hoe de organisatie houdt uw gegevens veilig. Anders kiezen voor een tijdelijk e-mailadres aanmaken, zodat u de diensten kunt ontvangen en blokkeren mogelijke ongewenste e-mails van het bereiken van uw primaire inbox.

2 Gebruik de methode van het aanbrengen van een junk e-blocker op uw rekening uw e-mailprovider. De meeste providers, zoals Yahoo, bieden een filtersysteem dat potentiële ongewenste berichten te detecteren en automatisch deze e-mails te verwijderen of te verplaatsen naar een gelabeld map, afhankelijk van uw voorkeur. Verder, als u zich bewust van bepaalde afzenders die het versturen van de ongewenste e-mails zijn, kunt u deze e-mailadressen in het filter in te voeren om ze voor onbepaalde tijd blokkeren. Kijk voor een spam filter / blocker in 'Account Info "uw e-mailaccount of soortgelijke koppeling, of toegang krijgen tot uw provider Help-bestanden naar de specifieke instructie krijgen.

3 Download een gratis spamfilter software applicatie zoals MailWasher, of ervoor kiezen om een ​​programma zoals SpamEater Pro om ongewenste e-mails effectief te beheren aan te schaffen. Deze programma's bieden doorgaans service voor alle belangrijke e-mailaccounts, zoals Google en Hotmail, en helpen om rommel op te sporen en te elimineren. Dergelijke programma's kunnen verder, bieden geavanceerde programma functies die u in staat om de inhoud van een bericht te bekijken zonder deze te openen en uw computer blootstellen aan potentiële virussen. U kunt verschillende aanbieders door te zoeken op termen als "spamfilter" en "spam blocker." Of het verkrijgen van een lijst van programma's door de toegang tot een internet-filter beoordeling lijst als "Spam Filter Review 2009" pagina Top Tien Review (zie bronnen). Probeer gratis demo van het programma (indien beschikbaar) en zorg ervoor dat de applicatie heeft meer dan 90 procent kans op succes voor het blokkeren van berichten om ervoor te zorgen het systeem effectief is.

4 Vermijd het doorsturen van e-mails die massa krijgen per e-mail, zoals grappen, omdat alle adressen op deze forward trail uiteindelijk in de handen van de oorspronkelijke spammer die vervolgens blijft ongewenste e-mails te sturen naar de nieuwe contacten. Als er iets is echt de moeite waard te delen, overweeg dan het kopiëren van de inhoud in een nieuw bericht en vervolgens te verzenden.