Hoe maak je een Word document naar JPEG formaat te converteren

Hoe maak je een Word document naar JPEG formaat te converteren


Microsoft Word niet de juiste code voor het exporteren van een Word-document in het populaire JPEG-formaat bevatten. Gelukkig kunt u handmatig een Word-document in JPEG-formaat te coderen door het weergeven van de definitieve versie van het Word-document op het scherm en het gebruik van Print Screen-toets van uw systeem om een ​​foto van het document vast te leggen. U kunt dan gebruik maken van de Microsoft Paint programma om schoon te maken en op te slaan de foto van uw Word-document als een JPEG-bestand.

instructies

1 Start de Microsoft Word-programma en het document dat u wilt converteren naar JPEG-formaat te openen.

2 Klik op "File" en selecteer "Print Preview." Dit zal uw document in een nieuw afdrukvoorbeeld sceen tonen.

3 Verwijder de heerser uit de marge van het document, als blijkt, door te klikken op "View" en te klikken op "Ruler." Dit zal het vinkje te verwijderen naast "Ruler" in het menu.

4 Klik op de "View" knop en klik op "Zoom." Als u het omzetten van een één-pagina's tellende document naar een JPEG, klik op de radioknop naast "hele pagina." Als u wilt om meerdere pagina's in een enkel JPEG te zetten, klik op de radioknop naast "Veel pagina's" en kies het aantal pagina's dat u wilt dat de JPEG bevatten.

5 Klik op de "View" knop en klik op "Volledig scherm." Verplaats de "Close full screen" prompt box aan de rand van het scherm als het Word-document wordt verduistert.

6 Druk op de "PRTSC" of "Print Screen" functie toets op het toetsenbord. Dit zal een beeld van de huidige inhoud van uw scherm in het geheugen kopie van uw systeem te kopiëren.

7 Klik op de knop "Start" en selecteer "Programma's", "Accessoires" en "Paint." Het programma Paint Microsoft zal openen.

8 Klik op "Edit" en selecteer "Plakken." Dit zal een beeld van uw Microsoft Word-document plakken in het programma Paint.

9 Kies de "Select" tool in het menu verf gereedschap. De Select gereedschap bevindt zich in de rechterbovenhoek van het menu en wordt weergegeven door een gestippelde rechthoek.

10 Selecteer het gedeelte van het Word-document dat u wilt overbrengen naar de JPEG. Klik en houd de muisknop ingedrukt terwijl u de cursor van de ene hoek van de selectie verslepen naar de andere, en de muisknop los wanneer het gewenste deel van het Word-document wordt gemarkeerd.

11 Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde rechthoek en kies "Crop" in het menu. Dit zal de randen van het beeld snijden tot alleen het deel dat was op de rechthoek.

12 Klik op "File" en kies "Opslaan als." In de daarop volgende menu kiest u "JPEG" uit het drop-down menu naast de rubriek "Opslaan als type." Kies de doelmap, typ de gewenste naam voor uw JPEG-bestand en klik op de knop "Opslaan".