Hoe een notebook computer Rebuild

Notebook computers, liefkozend laptops, zijn erg handig computers die van de ene plaats naar de andere kan worden uitgevoerd met gemak. Het is belangrijk voor ondernemers en computer professionals in staat zijn om een ​​computer te dragen naar vele plaatsen van het werk. Er was een tijd dat mensen op zakelijke bijeenkomsten of gewoon papier of een stuk van cd's worden uitgevoerd over hun harde schijven. De tijden zijn veranderd met de introductie van de notebook computer. Opnieuw opbouwen van een notebook computer is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke behoefte in de hardware markt.

instructies

1 Open de shell en beginnen met het installeren van het moederbord. Er zijn kleine verbindingen bij het bevestigen van het moederbord. U kunt trekken deze uit en buig hen onherstelbare schade en waarbij u naar een ander moederbord te kopen. Wees voorzichtig bij het installeren van alle componenten. Aangezien de meeste pre-built computers volledig komen geladen, is het interessant om te kunnen alleen de onderdelen die u wilt voor uw notebook en ze te installeren zelf kiezen.

2 Volgens uw behoefte, plaatst u de aard van de processor die het beste past bij uw behoeften op het gebied van computergebruik. Er zijn 32-bits en 64-bits processoren. Als je gaat werken met een multi-media en hoeven processing power, maken gebruik van een 64-bit processor. Als je gaat doen tekstverwerking en andere low-end taken, kies een 32-bits processor. Zorg ervoor dat uw moederbord is geschikt voor een 64-bit processor alvorens uw aankoop.

3 Plaats de RAM in het geheugen slot van de notebook. Zorg ervoor dat het RAM-geheugen is stevig op zijn plaats. Indien niet wanneer de computer opwarmt, zal dit de RAM veroorzaken zich los en veroorzaken problemen met het functioneren van het systeem.

4 Plaats uw harde schijven, floppy drives, en ga zo maar door. Plaats de harde schijf (s) in het gereserveerde harde schijf slot (s) van uw notebook. Er zijn verschillende fabrikanten tegen verschillende prijzen volgens de opslaglimiet van de harde schijf. Er zijn verscheidene betrouwbare merken voor u om te kunnen kiezen uit. Bevestig deze stations naar hun juiste sleuven op het moederbord, nadat zij in de schaal gemonteerd.
.

5 Plaats de cd / dvd-stations in de gereserveerde slots voor deze apparaten op de schaal en voeg ze toe aan hun respectieve sleuven op het moederbord.

Hints

  • Er zijn verschillende cursussen en lessen die lokaal beschikbaar die je leren hoe je computers en notebooks monteren. Je kan wel of niet beter af te nemen van de lessen voordat u verder bij de wederopbouw van uw eigen eenheid.