Hoe het opzetten van een draadloze router van Belkin met Comcast

Hoe het opzetten van een draadloze router van Belkin met Comcast


Er is geen reden om te benadrukken over het opzetten van uw Belkin draadloze router om te werken met uw Comcast internet service. Ondanks verschillen in hardware, zijn draadloze routers ontworpen om te werken met verschillende producten en diensten. Het proces duurt slechts een paar minuten en alles wat je nodig hebt is een set van netwerkkabels. Het proces is vergelijkbaar met het aansluiten van een home-level router aan een ISP.

instructies

1 Verwijder de voedingskabel van de achterkant van uw Comcast kabelmodem.

2 Sluit de Ethernet-kabel in de de "Internet" poort op de modem.

3 Steek het andere uiteinde van de kabel in de "Internet" poort aan de achterzijde van de Belkin draadloze router. Sluit de voeding van de router in een nabijgelegen stopcontact. Steek de stekker in het stopcontact voor de Comcast modem.

4 Plaats de Belkin installatie-cd die bij de router in het schijfstation van uw computer. Wacht tot de installatiewizard te starten. Klik op "Setup" in het venster dat verschijnt.

5 Typ de SSID en het wachtwoord van de router in de verstrekte gebieden. U kunt deze informatie op het Network Information Card aan de zijkant van de router te vinden. Klik op "Next" om het opzetten van de Belkin router met uw Comcast internet service. Een "Succes" verschijnt zodra het proces is voltooid.

Hints

  • Voor extra veiligheid, veranderen de SSID en het wachtwoord nadat u de router te werken met uw Comcast dienst hebt geconfigureerd. Schrijf deze op papier en bewaar ze op een veilige plaats.