Hoe kan ik een HP Recovery Disk Maak

Hoe kan ik een HP Recovery Disk Maak


Een HP Recovery Disk bevat belangrijke installatie en systeembestanden die nodig zijn om uw HP computer te herstellen in het geval van een systeemcrash of een harde schijf kapot gaat. Het houden van deze bestanden op externe media voorkomt dat ze verloren gaan als de computer zelf wordt onbruikbaar. Afhankelijk van uw specifieke systeem, kunnen er meerdere schijven van informatie die nodig is.

instructies

1 Klik op "Start" op het Windows bureaublad. Klik op "Alle programma's." Zoek een map genaamd "Hewlett-Packard" en klik erop.

2 Dubbelklik op "HP PC Recovery CD Creator" en wacht tot het programma te laden.

3 Klik op de knop "Doorgaan" op elk scherm dat verschijnt totdat u een scherm dat aangeeft hoeveel cd's die u nodig heeft voor de back-up te bereiken.

4 Gebruik de marker om elke lege cd-label. Bijvoorbeeld label elke CD met "HP Recover Disk", gevolgd door het nummer van de schijf uit hoeveel de totale schijven (zoals Disk 2 van 8).

5 Klik op "Yes" om verder te gaan en klik op het nog een keer als daarom wordt gevraagd. Plaats de eerste schijf en klik op "OK."

6 Wachten op een prompt verschijnt vertel je naar de volgende genummerde schijf te plaatsen. In sommige gevallen zal de cd-station openen als de vorige schijf wordt voltooid. Plaats de volgende schijf en klik op "OK." Herhaal deze stap totdat alle schijven zijn voltooid.

Hints

  • Laat de schijven niet uitwerpen tijdens het proces, altijd wachten op de prompt voordat u een nieuwe cd.
  • Laat de marker inkt volledig drogen voordat u een schijf, kan natte inkt smeren of beschadiging van de cd-drive componenten.