Adobe Photoshop CS2 Online Tutorial

Het bewerken van foto's, het verbeteren van foto's, het maken van afbeeldingen of bewerken van projecten voor gemengde media gebruik kunnen allemaal worden gedaan binnen de Adobe Photoshop CS2-programma. Het programma heeft alles wat een digitale editor behoeften, met inbegrip basisinstrumenten zoals helderheid, contrast en bijsnijden. Het programma neemt ook graphics nog een stap verder met gedetailleerde filters, lagen en compatibiliteit met een ander programma van de Adobe bibliotheek. Leren Photoshop CS2 kan enige tijd duren, maar het leren van de basis lay-out en de functie van het programma zal gebruikers helpen excelleren vroeg op en leer meer geavanceerde technieken een stuk sneller.

Navigator

Het venster Navigator bevindt zich in de rechter bovenhoek van het programma Photoshop. De Navigator geeft een miniatuurweergave van de actieve project bestand. Dit venster is essentieel voor het in- en uitzoomen van een project, evenals het uitzoeken welke plek u bewerkt op door te kijken naar het rode vak in de preview. Blader door de pijl heen en weer om in en uit te zoomen. Gebruik de grote piramide pictogram of kleine piramide pictogram aan te passen aan vooringestelde zoom maten zoals 50%, 66,6%, 100% en 200%.

creatie Gereedschappen

Creatie Gereedschappen zijn een essentieel onderdeel van veel Photoshop-projecten. Elk apparaat heeft een andere functie die een afbeelding maakt of wijzigt een afbeelding. Penseel verven met de hand getekende kleuren op een project. Gebruikers kunnen kiezen uit meerdere borstels om levendige tekeningen te maken. Het gereedschap Potlood werkt net als de borstel maar creëert scherpere randen. De Heal Tool overeenkomt met kleuren op een project om een ​​leegte te vullen, verwijderen van een slecht cijfer of blend twee kleuren. De "Kloonstempel" kopieën één deel van een beeld naar de andere. De "Gradient Tool" creëert een kleur fade met behulp van verschillende geselecteerde patronen. De "Burn Tool" donkerder gebieden, terwijl de "Dodge Tool" lichter gebieden.

selectie Gereedschappen

Het verwijderen van delen van foto's te kopiëren, te verwijderen of toe te voegen aan een nieuwe laag kan worden gedaan met behulp van een verscheidenheid van selectie-instrumenten. The Marquee tools omvatten verschillende vormen zoals rechthoeken, cirkels en vierkanten. Hold "shift" evenredige secties te maken met deze tools. Het gereedschap Toverstaf selecteert delen van een beeld dat dezelfde kleur zijn. De Lasso tools kunnen de vrije hand selecties van foto's, met uitzondering van de magnetische lasso dat welk deel van de foto een gebruiker wil gemarkeerd zintuigen.

vormen

Voeg vooraf gemaakte vormen om een ​​project met behulp van de Shape Tool. Kies een "rechthoek", "Afgeronde rechthoek ',' Ellipse ',' Polygon" of "Line" tool. U kunt ook kiezen voor de Custom Shape Tool om te kiezen uit een aantal vormen dat de dieren, pijlen, woord bellen, mensen en puzzelstukjes op te nemen. Klik en sleep om een ​​vorm op uw project te maken.

filters

Filters toepassen om uw project voor een extra effect. Ga naar de Filter drop-down menu aan de bovenkant van het scherm om een ​​lijst van de filters te vinden. De filters zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die Artistiek, Render en Sketch bevatten. Zodra u een filter kiest, zal het filter preview-scherm verschijnen. Hier kunt u verschillende filter instellingen aan te passen of te zien previews van alle filters. Druk op "OK" om het filter toe te passen of "CANCEL" om eventuele wijzigingen te voorkomen.