Hoe kan ik velden toevoegen aan een tabel in Access 2003

Access 2003 kan lijken een zeer verwarrend en frustrerend programma te draaien zijn, waarbij meerdere tafels en uitzicht op de juiste wijze te gebruiken. Het toevoegen van velden zal vaak vereisen dat u zowel "Design View" en gebruik "Gegevensbladweergave." De volgende stappen zullen u helpen om velden toe te voegen aan een tabel in Access 2003.

instructies

Voeg een veld in Design View

1 Zet de computer aan. Open Access 2003.

2 Selecteer "Design View" als uw optie en open de tabel die u wilt werken. Vervolgens klikt u op de rij onder waar het ook is dat u wilt een nieuw veld te openen.

3 Ga naar de werkbalk en klik op het "Insert Rows". Het moet eruit zien als twee rechthoeken van een lichte kleur aan de linker zijkant van de doos met een andere rechthoek van een donkerdere tint voorafgegaan door een pijl aan de rechterkant.

4 Klik op de kolom "Field Name" en typ een nieuwe naam voor dit veld, om ervoor te zorgen dat het een unieke naam.

5 Klik op de kolom "Data Type". Klik op het pijltje en selecteer het datatype dat u wilt, of gewoon houden de standaardmodus die is ingesteld.

6 Klik op de kolom "Beschrijving" en typ een beschrijving van de inhoud van dit veld. Dit is een optionele stap. Als u een beschrijving invoert, wordt dit weergegeven op de statusbalk en omvatten het Voorwerp Definitie van de tafel.

Om een ​​Field in Gegevensbladweergave

7 Klik om de tafel te openen in de gegevensbladweergave. Deze bevindt zich in hetzelfde gebied waar u vond de "Design View" knop.

8 Klik op de kolom aan de rechterkant van de plaats waar u het nieuwe veld in te voegen, die als een kolom op dit gebied kunnen worden geëtiketteerd.

9 Kies in het menu "Invoegen" en klik op "kolom."

10 Selecteert u de naam van de kolom en dubbelklik erop. Typ een nieuwe en unieke naam voor deze kolom.

Hints

  • Als u een veld om een ​​gekoppelde tabel in een andere Microsoft Access-database toe te voegen, moet u de source database te openen voor die tafel.
  • Als de gekoppelde tabel die u probeert te openen is vanuit een andere Microsoft-toepassing, zoals Word of Excel, moet u dat bronbestand met de andere toepassing openen om een ​​bestand toe te voegen.
  • Als uw tafels niet doen wat je wilt dat ze doen, moet u de kolommen / velden toe te voegen om ofwel gegevens blad of Ontwerp Uitzicht, afhankelijk van welke u werkt op het moment. De informatie is niet altijd van de ene oog op het andere.