Sharepoint KPI Instructions

Sharepoint KPI Instructions


Key performance indicators (KPI's) kwantificeerbaar zijn signalen dat de prestaties of succes scoren tegen een reeks duidelijk omschreven doelstellingen of doelen. Een goede KPI is meetbaar, eenduidig, haalbaar en stemt corporate strategische doelstellingen. SharePoint stelt u in staat te creëren en KPI gegevens te publiceren uit vier bronnen: SharePoint-lijst, Excel-werkmap, SQL Server Analysis Services of handmatige invoer. Volledig implementeren KPI's in SharePoint is een vier-delige proces dat het creëren van een KPI lijst, het plaatsen van KPI-data aan de lijst toevoegen van de KPI Web deel aan de SharePoint-site en het bevestigen van de KPI lijst op het web deel bevat. SharePoint biedt twee KPI Web delen: de KPI List Web Part en de KPI Details Web Part. Gebruik de KPI List Web Part wanneer u alle KPI's in een lijst en de KPI Details Web Part te tonen aan een enkele KPI weer te geven.

instructies

1 Open uw site in SharePoint. Klik op "Create" in het menu "Site Actions". Selecteer de link "KPI List" in het "Custom Lists" rubriek.

2 Voer een beschrijvende naam voor de KPI lijst in de sectie "Naam en beschrijving". Geef aan of de link in de Quick Launch bar in het hoofdstuk "Navigatie" moet verschijnen en klik op "Create."

3 Plaats KPI handmatig door het selecteren van de "indicator met behulp van handmatig ingevoerde gegevens" in het menu "Nieuw" op de KPI lijst werkbalk. Voer een beschrijvende naam en beschrijving dat het doel van de indicator uit. Geef de huidige waarde van de indicator in het veld "Waarde" onder de rubriek "indicator Value".

4 Gebruik het statuspictogram regels aan te geven of beter waarden hoger of lager. Gebruik de status van icoon groen om de drempel ingesteld op positieve vooruitgang te geven. Gebruik de gele statuspictogram om aan te geven dat er een prestatie-indicator onder de drempel is gedaald. Klik op "OK" om de instellingen te bevestigen.

5 Ga terug naar uw SharePoint-site en selecteer "Pagina bewerken" in het menu "Site Actions". Klik op "een Web Part toevoegen" en selecteer de "Key Performance Indicators" Web deel onder de "Dashboard" rubriek.

6 Klik op de "Open het venster functie" link in de "Web part" venster. Gebruik de knop "Bladeren" in het veld "Indicator List" aan de lijst die de KPI-data bevat te voegen en klik op "OK."