Hoe maak je USB 2 Voeg toe aan Windows 98

Hoe maak je USB 2 Voeg toe aan Windows 98


USB eerst begon haar verschijning met het besturingssysteem Windows 98 te maken. Echter, dit is versie 1.1, en de verbeterde USB 2.0 biedt een veel snellere data transfer rate. Als u op zoek bent naar de overdrachtsnelheid van uw Windows-computer te verbeteren, is het mogelijk om intern een USB 2.0 PCI-kaart te installeren, zodat u de snellere harde schijven en externe apparatuur op uw Windows 98 computer.

instructies

1 Sluit het besturingssysteem Windows 98, koppel vervolgens alle kabels aangesloten op het systeem.

2 Verwijder de Phillips schroeven langs de achterkant van de computer en schuif de computer zaak geopend.

3 Zoek een open PCI-kaartsleuf aan de achterkant van het moederbord (de grote computer circuit board). Schuif de USB 2.0 PCI-kaart in de open sleuf en duw de hendels naar beneden aan elke kant van de kaart om deze vast te zetten.

4 Sluit de computer omhoog, draai de kruiskopschroeven weer op zijn plaats en sluit de kabels terug in de computer. Zet de computer aan en wacht tot het besturingssysteem Windows 98 te laden.

5 Plaats de installatie van de driver-cd, dubbelklik op het pictogram "My Computer" en selecteer de "CD" drive. Kies "Install" en de installatiewizard belastingen op het scherm. Volg de aanwijzingen van de installatie-wizard om de installatie proces van uw nieuwe USB 2.0-aansluitingen af ​​te maken.