Outlook 2000 Tutorial

Outlook 2000 is meer dan een e-mail client, en heeft vele functies die zowel de woning en professionele gebruiker kan profiteren. Outlook 2000 geeft een aantal instrumenten die ervoor zorgen dat het bijhouden van uw planning, het maken van to-do lijsten en notities om jezelf snel en eenvoudig. Met Outlook 2000, zul je nooit zorgen te maken over het missen van een afspraak of gissen hoeveel tijd je in een project hebben gezet. Outlook 2000 is een full blown PIM of personal information manager, die zelfs maakt e-mail eenvoudig te sorteren en op te slaan.

Instellen van de e-mailfuncties

Als je eenmaal hebt ingesteld Outlook 2000 e-mails verzenden en ontvangen, kunt u vervolgens configureren van het programma om te controleren op nieuwe e-mail op specifieke intervallen, e-mails direct te verzenden en u op de hoogte wanneer u nieuwe e-mail door te kiezen voor visuele melding, geluid mededelingen of hebben ontvangen combinatie van beide. Als er nieuwe e-mails worden ontvangen, kunt u de "Organize" knop gebruiken om bepaalde e-mails gaan rechtstreeks vanuit uw inbox naar een bepaalde map. U kunt de wizard Regels gebruiken om e-mails automatisch in mappen op basis van onderwerp en de afzender of geadresseerde te sorteren als de computer wordt gedeeld. Deze tools zijn allemaal te vinden onder het menu Extra op de bovenste tekstbalk.

Met behulp van de kalender

Een enkele klik op het pictogram Agenda in de zijbalk van Outlook 2000 kunt u herinneringen voor aankomende verjaardagen, jubilea en vergaderingen. Door te klikken op de Herinnering in het venster Information, zal het programma pop-up een waarschuwing u eraan te herinneren van het evenement dagen of minuten vóór de werkelijke tijd. Andere opties voor de agenda, zoals het veranderen van de eerste dag van de week, zoals van zondag op maandag, of de tijd divisies op de kalender pagina, dat wil zeggen, 30 minuten of 1 uur intervallen, kan worden ingesteld via het menu Opties onder Tools .

Takenlijst

Door te klikken op het pictogram takenlijst op de zijbalk zal u laten creëren om lijsten voor vandaag of maanden van te voren. Dubbelklik op de eerste lege regel van de Task List en vul het informatiescherm. U kunt herinneringen instellen voor een item op uw takenlijst ook, zodat je nooit zal vergeten te krijgen wat er moet volbrengen gedaan. Een simpele klik naast elk item zal markeren als voltooid.

Notes

De Notes Icon verschijnt het scherm Notes. Dubbelklik in het ongebruikte deel van het scherm om een ​​nieuwe notitie te maken. De noten werken zoals papier notities, en door te klikken in de linker bovenhoek, kunt u categorieën en namen van contactpersonen toe te wijzen aan elke afzonderlijke noot.

Contacten

Contacten werken net als een gewone adresboek. Vul elke contacten naam, adres, telefoonnummers en e-mails. Zodra de informatie wordt ingevoerd, kunt u het contact scherm gebruiken om mailing labels te maken, e-mails versturen of gebruik het pictogram Phone om de contacten telefoonnummer te kiezen.