Hoe maak je een schema in Office 2007 maken

Hoe maak je een schema in Office 2007 maken


Microsoft Office 2007 is de nieuwste versie van de Microsoft Office Suite en is opgebouwd uit zeven verschillende programma's die thuis of door studenten en zakelijke professionals kan worden gebruikt. Elk programma is gespecialiseerd in een andere taak: Word is een tekstverwerkingsprogramma, wordt PowerPoint gebruikt om de computer gegenereerde slideshows te maken, wordt Publisher gebruikt om creatieve documenten zoals brochures en flyers te maken, wordt Outlook gebruikt voor het verzenden en ontvangen e-mails, Access zorgt voor gedetailleerde databases , Excel spreadsheets creëert, en InfoPath ontwerpt vormen. Ondanks de specialiteit van elk programma's, als gevolg van de vele gereedschappen in elk programma, het creëren van een schema met behulp van Office 2007 is een taak die kan worden ingevuld met behulp van vijf van de zeven Office 2007-programma's.

instructies

Hoe maak je een schema in Office 2007 maken

1 Open Microsoft Word 2007 op uw bureaublad van de computer. Klik op de Office-knop aan de linker kant van het scherm. Houd de muisknop ingedrukt terwijl u de cursor naar het tabblad Nieuw Document en loslaten bewegen. De optie venster Nieuw document wordt weergegeven. Scroll naar beneden door de template meer dan 30 verschillende schema sjablonen die u kunt downloaden en aanpassen aan uw behoeften. U kunt ook de templates gebruiken voor inspiratie en maak uw eigen schema door te klikken op het tabblad Invoegen aan de bovenkant van de standaard pagina, en het invoegen van een tabel die u kunt aanpassen om een ​​planning te maken.

2 Open Microsoft Excel 2007 op uw bureaublad van de computer. Klik op de Office-knop linksboven kant van het scherm. Houd de muisknop ingedrukt terwijl u de cursor naar het tabblad Nieuwe werkmap en loslaten bewegen. De optie venster Nieuwe werkmap verschijnt. Scroll naar beneden door de template opties aan de linkerkant van het venster tot u bij schema's komen. Klik op Schema's.

Excel biedt meer dan 50 verschillende schema sjablonen die u kunt downloaden en aanpassen aan uw behoeften. Excel maakt het ook heel gemakkelijk om uw eigen planning maken als gevolg van de spreadsheet-formaat. Behandel de standaard spreadsheet zoals je zou een tafel in Microsoft Word en een schema dat overeenkomt met uw specifieke behoeften te ontwerpen.

3 Open Microsoft Outlook op uw bureaublad van de computer. Klik op het tabblad Agenda in de linkerbenedenhoek van het navigatiescherm. In de Outlook-agenda functie kunt u taken en afspraken te plannen en uw planning in het dagelijks, wekelijks of maandelijks formaten. Klik op een deel van de kalender en voer de taak of afspraak die is gepland voor die tijd. Of u liever uw planning houden op uw computer of afdrukken van het uit, Outlook biedt de mogelijkheid om het afdrukken van uw planning in vijf verschillende stijlen: dagelijks, wekelijks, maandelijks, tri-fold en agenda details.

4 Open Microsoft Publisher 2007 op uw bureaublad van de computer. Klik op Agenda onder het tabblad Publicaties Type aan de linkerkant van de pagina. Uitgever voorziet alleen sjablonen voor maandelijkse schema. Echter, vergelijkbaar met Excel en Word, kunt u uw eigen schema te ontwerpen in Publisher met behulp van een lege pagina en het invoegen van een tabel die kan worden gemaakt en aangepast aan uw behoeften.

5 Open Microsoft Access 2007 op uw bureaublad van de computer. Klik op de Office-knop linksboven kant van het scherm. Klik op de optie Taak onder het tabblad Featured Online Templates in het midden van het scherm. Klik op Downloaden op de rechterkant van de pagina. De Task database-sjabloon wordt gepresenteerd als een tafel en kunt u elk veld van de database te bewerken en uw schema.

Hints

  • Geschikt voor grote en gedetailleerde projecten, waarbij toegang tot een eenvoudige schema misschien niet de meest efficiënte optie.
  • Als je vergeetachtig en altijd op uw computer, gebruik dan Outlook herinnering functie om een ​​bedrag van tijd aan te wijzen voor de tijd gevoelige taak of afspraak als u wilt dat de herinnering te verschijnen.
  • Als u wilt om de creativiteit te nemen bij het ontwerpen van je schema, gebruikt Word of Publisher in tegenstelling tot Excel, omdat Excel heeft niet zo veel creatieve mogelijkheden