Hoe de Internet Browser van het werken stoppen

Internet browsers kunnen gebruikers content op het World Wide Web bekijken. Soms echter, kan je niet wilt gemakkelijk toegang hebben tot het internet. Bijvoorbeeld, kunt u vinden dat het uw productiviteit beperkt terwijl u werkt of dat kinderen gemakkelijk kunnen worden blootgesteld aan ongepaste inhoud. Een methode voor het bestrijden beide problemen is de internetbrowser uitschakelen. Het is mogelijk om dit tijdelijk of permanent doen.

instructies

1 Offline werken. Internet browsers zijn doorgaans voorzien van deze optie als gebruikers willen de verbinding met het internet, maar blijven samenwerken met pagina's van websites die ze onlangs bezocht. Om offline in Mozilla Firefox werkt, bijvoorbeeld, klikt u op "File" in de navigatiebalk en klik op "Offline werken." In Internet Explorer, klikt u op 'Extra' en selecteer 'Offline werken. "

2 Koppel uw internetverbinding. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Internet op de taakbalk aan de onderkant van het scherm. Klik op "Disconnect from" en klik op de naam van de Internet-verbinding.

3 Schakel de netwerkverbinding. Klik op de knop "Start" en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Netwerk en internet" en selecteer "sharing Network center." Kies "Draadloze netwerken beheren" aan de linkerzijde van het venster. Met de rechtermuisknop op het netwerk het verstrekken van de Internet-verbinding en klik op "Remove-netwerk." De browser kan niet functioneren zonder een internetverbinding.

4 Stel een andere browser als standaard om de huidige browser uit te schakelen. Als u Firefox in plaats van Internet Explorer te gebruiken, bijvoorbeeld, klikt u op 'Extra' en selecteer 'Opties'. Klik op 'Geavanceerd' aan de bovenkant van het dialoogvenster, selecteer het tabblad 'Algemeen' en klik op de "Nu controleren" knop. Klik op de knop "Ja" om de browser als standaard.

5 Verwijdert u de browser als het niet langer nodig is. In Windows Vista en Windows 7, klikt u op "Start", selecteer "Configuratiescherm" en klik op "Een programma verwijderen" onder "Programma's." Rechtsklik op de browser in de lijst met programma's en klik op "Verwijderen." Volg de aanwijzingen om de browser van uw computer te verwijderen.