Hoe om te zoeken voor grote Mail on Gmail

Gmail heeft een aantal geavanceerde search operators ontworpen om het gemakkelijk maken om e-mailberichten die voldoen aan uw criteria te vinden. Terwijl u kunt zoeken naar berichten met bijlagen, is het momenteel niet mogelijk om e-mails te zoeken op maat. Met behulp van de Find Big Mail-service, kunt u snel e-mails categoriseren op grootte, met behulp van Gmail-labels, zodat u kunt bekijken en verwijderen van onnodige grote e-mails om ruimte vrij te maken in uw inbox.

instructies

1 Navigeer naar FindBigMail.com, voer uw e-mailadres in het tekstvak en klik op de knop "Klik hier".

2 Voer uw Gmail-adres en wachtwoord in en klik op 'Toegang verlenen. " De dienst zal uw volledige Gmail-archief voor berichten die groter zijn dan 200 kilobytes te scannen. U ontvangt een e-mailbericht ontvangen wanneer de scan is voltooid. In het algemeen, een volledige scan duurt minder dan 10 minuten.

3 Meld u aan bij uw Gmail-account om grote e-mails te bekijken. De dienst zal labels te maken voor e-mails die groter zijn dan 100 kB, 200 kB, 500 kB en 2 MB. Er zal ook een label voor de 20 grootste e-mails zijn. Klik op deze labels om uw grote e-mails te bekijken.