Hoe te Cards and Invitations Maak met Adobe CS5 Illustrator

U kunt uw eigen kaarten en uitnodigingen met behulp van Adobe Illustrator te ontwerpen. Niet alleen heeft dit bespaart u van de aankoop van kaarten, kunt u de kaarten aan te passen voor elke gelegenheid. Zelfs een beginner kan een aantal professioneel uitziende kaarten te maken. In deze les sluiten we de kaart met de achtergrond, omdat het gemakkelijker is om te selecteren en manipuleren zonder per ongeluk op de achtergrond klikken. U moet beslissen over je achtergrond voordat u de kaart als dit uw keus van doopvonten en het type kleuren zullen beïnvloeden.

instructies

Het opzetten van een nieuwe Kaart Document

1 Selecteer een kwaliteitskaart voorraad voor uw kaart of uitnodiging. De grootte van het karton zal de omvang van de kaart die u te ontwerpen met Illustrator te bepalen.

2 Open Adobe Illustrator en selecteer een nieuwe "Document afdrukken." Grootte van het document op dezelfde grootte als uw karton. Voor deze tutorial zullen we met behulp van 6 bij 4 inches. Selecteer "Inches" in het menu apparaat en typ de afmetingen van de kaart in de breedte en hoogte velden.

3 Klik op de "View" menu en selecteer "Linialen / Toon linialen 'als linialen niet zichtbaar zijn. Klik op de linker bovenhoek van het venster waar de leiders te ontmoeten en sleep deze naar de linkerbovenhoek van het document. Zowel verticale als horizontale linialen nu beginnen bij nul op het document.

Het creëren van een titel Box

4 Selecteer de 'Rectangle Tool "van de Toolbox. Dubbelklik op de voorgrond kleur en selecteer "White."

5 Plaats het gereedschap op het document, zodat het op een halve inch breed en 1 1/2 duim naar beneden is bekleed met de machthebbers. Sleep het naar beneden naar links totdat het is op 3 ½ inch aan beide heersers, het creëren van een rechthoek.

6 Selecteer de "Ellipse Tool." Plaats het gereedschap op de linkerbovenhoek van de rechthoek en sleep deze naar de juiste hoek, sleep deze naar beneden 1/2 inch. Klik op het selectie-instrument en gebruik de "Pijl omhoog" op het toetsenbord om het te verplaatsen, zodat het wordt gecentreerd op de bovenste rand van de rechthoek.

7 Druk op 'Ctrl-C "om de ellips te kopiëren, dan" Ctrl-V "om een ​​kopie van het document te plakken. Sleep deze ellips zodat deze gecentreerd op de bodem van de rechthoek.

8 Druk op 'Ctrl + A "om alle vormen in deze laag te selecteren. Open de "Pathfinder" vinder door in het menu "Window" te selecteren. Klik op de "Unite" knop in het venster Pathfinder aan de ellipsen met de rechthoek samen te voegen.

tekst toe te voegen

9 Selecteer de "Type" tool. Sleep de cursor over de afgeronde rechthoek. Selecteer een geschikte lettertype voor uw kaart of uitnodiging in het palet Teken die aan de bovenkant van uw scherm standaard als de "Type" tool is geselecteerd. Voor een elegant gebeurtenis, bijvoorbeeld de "Lucida Calligraphy Regular" werkt goed. Gebruik de 'Align Center "paragraaf optie. Typ de titel van de kaart en dubbelklik erop om het te markeren en de lettergrootte aan te passen als dat nodig is

10 Maak een tweede tekstvak in de onderste helft van de kaart om de details van uw bericht te schrijven. U kunt hetzelfde lettertype als de titel of een ander lettertype te gebruiken, maar gebruik een kleiner formaat, zodat de titel nog steeds overheersende blijft. Met een lichte achtergrond, gebruik dan een donkere kleur. Met een donkere achtergrond, gebruiken wit of een geschikte lichte kleur voor het type.

11 Klik op het tweede tekstvak met de 'Selection Tool. " Klik op het menu "Effect" en kies een effect geschikt is voor uw achtergrond. Voor een lichtgrijze achtergrond, een slagschaduw of een gloed buiten beide werken goed. Beide zijn te vinden onder 'Stylize "in het menu" Effect ".

Het toevoegen van de Achtergrond

12 Klik op het pictogram "Nieuwe laag" in het Layers Panel.

13 Selecteer een foto of patroon dat u wilt gebruiken als achtergrond. U kunt ook een stevige achtergrond voor de kaart te gebruiken. Selecteer de 'Rectangle Tool "uit de gereedschapskist. Dubbelklik op het pictogram "Foreground Color 'en selecteer een kleur uit de kleurenkiezer. Sleep het gereedschap over het document terwijl u de muisknop ingedrukt te houden op de achtergrond met de kleur te vullen. Voor een zwart-wit printer kunt u een lichtgrijze gebruiken, zoals # DBD9D9.

14 Klik op de huidige laag in het deelvenster Lagen en sleep deze onder "Layer 1". De achtergrondlaag is nu onder de andere objecten in de kaart.

15 Sla uw kaart uit het menu "Bestand" en selecteer "Print" om te beginnen met het afdrukken van kopieën van de kaart.