Hoe te verwijderen van de lens flare effect in Photoshop

Als je ooit een anders geweldige foto die een helaas geplaatst lens flare in het had genomen, je weet hoe frustrerend deze situatie. Je zou kunnen denken dat er weinig wat je kunt doen, maar probeer te voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Maar er is iets wat je kunt doen om dit probleem na het feit vast te stellen. Alles wat je nodig hebt is toegang tot Photoshop en zijn veelzijdige tool set.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt herstellen op uw harde schijf.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" en klik op 'Openen'. Blader naar de afbeelding en open het.

3 Selecteer de "Lasso" tool. Selecteer vervolgens een gebied op de foto die het meest overeenkomt met het gebied met de lens flare. Selecteer "Edit" en vervolgens op "Copy". Selecteer "Edit" weer, en dan "plakken."

4 Verplaats de geplakte-in paragraaf over naar het gebied dat u wilt corrigeren. Je kan hebben om te draaien, vervormen of keer het om de pasvorm goed te krijgen. Selecteer "Layer" en dan "Merge Down."

5 Selecteer de "Kloonstempel" tool. Houd de toets "ALT", en klik op een gebied in de buurt van de gepatchte sectie om een ​​referentiepunt voor het gereedschap te krijgen. Gebruik nu het gereedschap om te schilderen over een naad die bestaat tussen de patch en de oorspronkelijke afbeelding.