Hoe maak je een gratis nummer met een omgekeerde Zoeken

Hoe maak je een gratis nummer met een omgekeerde Zoeken


Soms kun je een bedrijf telefoonnummer, maar niet het bedrijf gratis nummer hebben. Omgekeerd zoeken is een manier om een ​​bedrijfsnaam, locatie en gratis nummer te vinden. Een verscheidenheid van websites beschikbaar zijn om een ​​omgekeerde zoekopdracht te voltooien. Na het vinden van de naam bedrijf, kunt u ook een gratis nummer.

instructies

1 Open een web browser zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox. Voer "White Pages" in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer een van de genoemde witte pagina's opties.

2 Selecteer de "Reverse Phone" tab aan de bovenkant van de pagina. Voer het telefoonnummer in het zoekvak. Selecteer "Find."

3 Zoek in de lijst van resultaten verstrekt. Selecteer het bedrijf dat overeenkomt met het telefoonnummer in het zoekveld ingevoerd. Schrijf de naam van het bedrijfsleven op een stuk papier.

4 Geef de bedrijfsnaam in de browser zoekvak. Selecteer "Zoeken" en open de webpagina van het bedrijf. Selecteer het tabblad "Contact", die meestal aan de onderkant van de home page. Een gratis nummer moet als een van de opties contact.