Gemeenschappelijke App Error 4133

Gemeenschappelijke App Error 4133


Error 4133 verwijst doorgaans naar een ontbrekende DLL (Dynamic Link Library) bestand of een bestand dat functies te gebruiken in uitvoerbare code (exe-bestanden) in het register van een computer bevat.

Reparatie

De eenvoudigste manier om fout 4133 te herstellen is om een ​​register te repareren op de computer draaien. Dit zal automatisch herstellen van alle DLL-bestanden en onnodige verouderde bestandskoppelingen verwijderen. Als de gebruiker bekend is met die DLL-bestand ontbreekt, kan ze het downloaden van het internet en het handmatig opnieuw installeren.

het voorkomen

Running consistente scans register kan vaak voorkomen 4133 en soortgelijke foutcodes optreedt door het verwijderen van verouderde koppelingen en de oprichting van nieuwe degenen met bestanden die zijn verplaatst. Register reparatie software zal ook verouderde software en cookies die kan corrupt DLL-bestanden te verwijderen na verloop van tijd.

Probleemoplossen

Bij het programmeren, kan fout 4133 verwijzen naar een ongeldige MSH11 waarde - dat wil zeggen, te plegen en de toepassing erkenning komt niet overeen met de output in het logboek. Controle van alle MSH11 waarden voor mismatch code moet de kwestie te onthullen.