Hoe naar Taken in Outlook gebruiken

Hoe naar Taken in Outlook gebruiken


Microsoft Outlook is een krachtig softwareprogramma waarmee gebruikers hun e-mailberichten, contactpersonen, afspraken en taken te beheren. Veel gebruikers zijn vertrouwd met de werking van de e-mail en contact functies, maar ze hebben geen gebruik gemaakt van de minder bekende Taken gedeelte van de software. Leer hoe u Taken Outlook gebruiken.

instructies

1 Open Microsoft Outlook en klik op het kleine klembord icoontje linksonder in het venster om naar Taken.
Selecteer "Nieuw" in de werkbalk aan de bovenkant van het Taakvenster navigatie naar een nieuwe taak te maken. Een venster voor de nieuwe taak wordt geopend, waar u in het onderwerp, de tijd (s), de status en andere elementen van de taak kan vullen. Klik op "Save" in de linkerbovenhoek van dit venster om het op te slaan en hebben het verschijnen op uw agenda.

2 Klik op een categorie aan de bovenkant van het paneel 'To Do List om uw taken te sorteren op die categorie. Enkele manieren die Taken kunnen worden gesorteerd zijn op startdatum, vervaldatum, onderwerp, herinneringen en status.

3 Selecteer "View" in de werkbalk aan de bovenkant van het venster en klik vervolgens op 'Huidige weergave "om de weg ziet u uw taken op het scherm te wijzigen. Er zijn vele manieren waarop Taken kunnen worden bekeken; eenvoudige en gedetailleerde lijsten, actieve taken, taken als gevolg van de komende 7 dagen en achterstallige taken, onder anderen.
Selecteer een taak en klik op het pictogram met de naam "Forward" in de rechterbovenhoek van het paneel om deze taak te doen toekomen aan een andere persoon via e-mail.

Hints

  • Mark taken als privĂ© en maken ze niet zichtbaar voor anderen door te dubbelklikken op de taak en vervolgens te klikken op het slotje in de rechterbovenhoek van het venster.