Task Manager zal niet eindigen Process

Task Manager zal niet eindigen Process


Volgens Microsoft, de task manager hulpprogramma krijgt u informatie over Windows processen momenteel worden uitgevoerd op uw systeem. U krijgt toegang tot Taakbeheer door tegelijkertijd op "CTRL", "ALT" en "toetsen DEL" op uw toetsenbord. U gebruikt Task Manager om de prestaties van de computer te bekijken en af ​​te sluiten processen. Het is een handig hulpmiddel om programma's die ofwel instabiel zijn geworden of reageert te stoppen. Soms echter een proces eindigt niet door een blok binnen codering van het programma, die gebruikelijk is in malware. U kunt Windows Sysinternal's PsTools Suite gebruiken om stilgelegd deze processen.

instructies

1 Bezoek de Windows Sysinternals PsTools downloaden website.

2 Klik op "Download PsTools Suite 'koppeling aan de bovenkant van de pagina.

3 Klik op "Save File" en vervolgens op "OK." Dubbelklik op het bestand in het vak downloads. WinZip of WinRAR zal verschijnen.

4 Markeer alle items in WinZip of WinRAR. Klik met de rechtermuisknop op hen en kies "Extract." Klik op "Desktop" op het paneel aan de linkerkant en "uit te pakken."

5 Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van uw scherm en open "Deze computer" aan de rechterkant.

6 Klik op de "C:" drive op de lijst. Het wordt gewoonlijk vermeld bij de top.

7 Klik op de Windows-map in de buurt van het einde van de mappen in de "C:" drive, en vervolgens de map System 32, ook in de buurt aan het einde van de opgegeven mappen. Laat deze map open en navigeer naar uw bureaublad. Zoek het bestand met de naam "pskill.exe" die je uitgepakt in stap 4. Houd je linkermuisknop ingedrukt en sleep dit bestand op uw bureaublad naar het open systeem 32 map.

8 Open Taakbeheer door het ingedrukt houden van "CTRL", "ALT" en "DEL" gelijktijdig op uw toetsenbord.

9 Klik op "View" op de bovenste werkbalk en klik op de laatste optie, "Select Columns." Klik op het plein naar de eerste optie te schakelen om aan te tonen; wordt gelabeld PID (Process Identifier). Noteer het PID nummer naast het proces dat u wilt beëindigen.

10 Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van uw scherm. Klik op "Run" en typ in "cmd" zonder de citaten en druk op enter, of typ "command" in het zoekvak als u werkt met Windows 7 en klik op "Command Prompt."

11 Typ "pskill" zonder de citaten en een spatie na, en dan de PID van het proces dat u wilt beëindigen. Het proces wordt uitgeschakeld.

Hints

  • Er zijn bepaalde processen die moeten worden uitgevoerd en zijn van vitaal belang voor Windows. Zorg ervoor dat elk proces onderzoek voordat forceren af ​​te sluiten.