Hoe voorzichtig gebruikte kleding op eBay verkopen

Bent u verhuizen of reinigen van uw kasten, kunt u een beetje extra geld te verdienen door de verkoop van uw ongewenste kleding op eBay. Gewoon een account en beginnen met het verdienen van geld uit je zachtjes gebruikte kleding. Wees eerlijk en specifiek in uw beschrijvingen van uw items. Zolang uw kleding is kwaliteit, moet je geen problemen met het vinden van een koper.

instructies

1 Sorteren door je garderobe te beslissen welke kleding je zou willen verkopen. U krijgt de beste geluk verkochte kleding die alleen voorzichtig wordt gebruikt en nog in goede staat zijn. Verdeel je items in categorieën als jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Binnen deze groepen, categoriseren de items in stapels op grootte en het seizoen. Precies te weten wat je verkoopt zal u helpen de items aan potentiële kopers op het web te beschrijven.

2 Fotografeer de kleren die je wilt verkopen. Spreid een deken voor een achtergrond en leg de kleren uit op de top. Zorg ervoor dat zo'n product is gezien mogelijk met toebehoren en details. Shine een licht op het item als er weinig licht is. Wanneer u klaar bent, het uploaden van de foto's op uw computer.

3 Bezoek de eBay website en maak uw eigen account. De website leidt u door de stappen om de slag te gaan. Beginnend van een account is gratis en zal u toelaten om uw kleding te plaatsen voor de verkoop.

4 Klik op het 'verkopen' knop op de eBay-homepage. De website leidt u door de stappen die u nodig hebt om je items te plaatsen. Voer een titel die is beschrijvend, maar niet te lang. Proberen te komen met woorden die potentiële kopers zou kunnen gebruiken om te zoeken naar uw items. Als je beschrijven wat je verkoopt is het belangrijk om eerlijk te zijn over de kwaliteit en de details van elk item zijn.

5 Prijs uw gebruikte kleding items voor de veiling. Bepaal de kwaliteit van elk product en rekening te houden met eventuele slijtage of scheuren voordat u de prijs. Stel je verzendkosten op hetzelfde bedrag als het kost voor u om het te verzenden. Zodra je betaling ontvangen voor een item, het schip onmiddellijk aan de koper.

Hints

  • Zorg ervoor dat u alleen relevante informatie in de beschrijving van uw vermelding op te nemen.
  • Verkoop je items in grote groepen om het meeste geld te maken.
  • Zoek op eBay naar items die vergelijkbaar zijn met wat je verkoopt om ideeën op te doen voordat je zoekresultaten te starten.
  • Zodra u de betaling voor uw veiling verzenden het pakket (s) meteen.