Hoe kan ik Vista Contacten converteren

Met Windows Vista, Microsoft introduceerde een nieuwe manier van het beheren van de contactinformatie en andere persoonlijke gegevens van de mensen in je leven: Windows Contactpersonen. Hoewel Windows Contactpersonen gemakkelijk te integreren met andere Microsoft-programma's en diensten, kunt u uw contacten te exporteren naar een ander formaat voor gebruik met een niet-Microsoft-programma. Gebruik de ingebouwde in de export functies van Windows Contactpersonen aan uw contacten om te zetten in de CSV of vCard formats.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van het scherm, klik vervolgens op uw Windows-gebruikersnaam. Dit opent een nieuw venster met een aantal mappen te openen.

2 Dubbelklik op de map "Contacten".

3 Klik op de link "Export" aan de bovenkant van het scherm.

4 Klik op de juiste keuze om uw contacten te exporteren naar de door komma's gescheiden waarden (CSV) of vCard-indeling. Het formaat moet worden ondersteund door het programma dat je contacten in worden geïmporteerd. Bijvoorbeeld, de Mozilla Thunderbird e-mail client ondersteunt het importeren van contactpersonen vanuit een CSV-fie. Klik op "Export" na het selecteren van het formaat.

5 Klik op "Browse." Selecteer de map die je omgezet contacten in moet worden opgeslagen, en typ een bestandsnaam. Klik op 'Opslaan' en vervolgens op 'Volgende'.

6 Klik op het selectievakje naast alle van de velden die moet worden weergegeven in uw geconverteerde bestand. Als u zal het creëren van een database, bijvoorbeeld, kunt u alle velden te controleren. Aan de andere kant, als u het importeren van uw contactpersonen in een e-mail client, kunt u alleen de namen en e-mailadressen bevatten.

7 Klik op "Finish." Uw contacten geconverteerd bestand gemaakt.