Hoe te modus te gebruiken op GameSurge

GameSurge is een online community gebouwd op een gratis Internet Relay Chat (IRC) netwerk. Het zorgt voor een-op-een communicatie als grote chatrooms en data-overdracht. Er zijn twee modi in GameSurge: '+ x "en". + I " De eerste modus verbergt uw IP-adres en de host masker uit andere netwerkgebruikers, een goede verdediging tegen spam en virusaanvallen. De "+ i" mode zorgt ervoor dat je niet in zoekopdrachten van gebruikers.

instructies

1 Registreer een account met GameSurge. De enige manier om de twee verschillende modi te gebruiken is als je een account hebt.

2 Download mIRC via de link in de sectie Resources. Volg de instructies in mIRC om het te installeren op uw computer.

3 Open mIRC. Dubbelklik op de "Verbinden" map in het linkerpaneel. Selecteer het tabblad "Options".

4 Klik op de "Uitvoeren" knop. Dit opent de Perform panel, waar je commando's kunt typen om mIRC. Vink het vakje "Enable uitvoeren op Verbinden". Controleer of het netwerk is ingesteld op GameSurge.

5 Type "/ authserv AUTH", gevolgd door uw accountnaam en wachtwoord gescheiden door een spatie. Druk op "OK" om de authenticatie opdracht uit te voeren.

6 Klik op de knop opnieuw uit te voeren. Deze keer type "// mode $ me + x" om de "+ x" mode of het type voer "// mode $ me + i" om de "+ i" te activeren. Druk op "OK." Wanneer u nu in GameSurge chatten bent u in een van deze twee modi.