Hoe maak je een iPad Open als een map

Hoe maak je een iPad Open als een map


Sluit uw iPad op uw computer, en het lijkt als een nieuwe vermelding onder de rubriek Computer in File Explorer in Windows. U kunt bladeren door de iPad vanaf hier, net zoals u een andere locatie kan doorbladeren op uw harde schijf, hoewel de iPad besturingssysteem alleen maakt de foto en video mappen beschikbaar voor Windows. Andere synchroniseren en file transfer taken moeten worden afgehandeld via de iTunes-software van Apple geleverd.

instructies

1 Sluit uw iPad op de computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Als er een dialoogvenster voor automatisch afspelen op het scherm verschijnt, drukt u op "Esc" of klik op het kleine kruis icoon om het te annuleren.

2 Beweeg de muiscursor naar de rechterbovenhoek van het scherm en kies "Zoeken". Als je met behulp van een touchscreen-apparaat kunt u vegen vanaf de rechterkant om de lijst van Windows Charms brengen.

3 Voer "File Explorer" als zoekterm, zorgen voor de optie 'Apps' is geselecteerd, kies dan de "File Explorer" shortcut wanneer het op het scherm verschijnt.

4 Klik of tik op de optie 'Computer' in het navigatievenster aan de linkerkant, selecteer vervolgens de optie iPad. De iPad zal worden aangeduid met de naam die je hebt in iTunes hem opdraagt. Als u het navigatievenster niet kan zien, kies "View" en vervolgens "navigatievenster" van het lint menu en vink de optie "Navigatie Pane".

5 Dubbelklik op of dubbel tikken op de iPad item om het open te stellen als een map, dubbelklik op of dubbel-tap op "Interne opslag." De iPad geeft u toegang tot de map DCIM (Digital Camera Images), waar de foto's en video's op de tablet worden opgeslagen. U kunt openen en bestanden van deze map kopiëren als nodig is.

Hints

  • Om het automatisch afspelen instellingen te configureren (de actie automatisch overgenomen door Windows wanneer uw iPad is aangesloten), opent u het Configuratiescherm en kies vervolgens "Hardware en geluiden" en vervolgens op "Autoplay." Openstellen van de drop-down menu door het opschrift iPad (onder Apparaten) en maak uw keuze uit de lijst. De beschikbare opties variëren, afhankelijk van de software die u op uw computer hebt geïnstalleerd, maar "Open apparaat om bestanden (File Explorer) te bekijken" moeten worden opgenomen. Selecteer deze optie om de map iPad geopend hebben standaard wanneer het apparaat is aangesloten.
  • De bovenstaande stappen werden getest met behulp van een iPad met iOS 6.1.3, de nieuwste versie van het besturingssysteem met ingang van juni 2013. Als u een andere versie van iOS, kunnen de stappen variëren tot op zekere hoogte.